LIONEL VERHAEGHE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LIONEL VERHAEGHE
Private companiesFood Stores • LIONEL VERHAEGHE

Contactgegevens LIONEL VERHAEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIONEL VERHAEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIONEL VERHAEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DULLAARDSTRAAT 29; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56509502 (+32-56509502) 56509502 (+32-56509502)

Fax (fax): +32 (81) 713-50-40 +32 (81) 713-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIONEL VERHAEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIONEL VERHAEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIONEL VERHAEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIONEL VERHAEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIONEL VERHAEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIONEL VERHAEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIONEL VERHAEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIONEL VERHAEGHE
Products information LIONEL VERHAEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE07381958007
Ondernemingsnummer: 7879364013
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LIONEL VERHAEGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIONEL VERHAEGHE
(Get full report from official database of BE for LIONEL VERHAEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIONEL VERHAEGHE
Addition kinds of activities for LIONEL VERHAEGHE

319900. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
23990402. Belting, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Belting, fabric: made from purchased materials
38230501. Absorptieanalysatoren: infrarood, röntgen, enz .: industrieel | Absorption analyzers: infrared, x-ray, etc.: industrial
39310114. Muziekrollen, geperforeerd | Music rolls, perforated
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
82999903. Baton instructie | Baton instruction

Werken bij LIONEL VERHAEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIONEL VERHAEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIONEL VERHAEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIONEL VERHAEGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van LIONEL VERHAEGHE in sociale netwerken
Look for responds of LIONEL VERHAEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIONEL VERHAEGHE. Laat een reactie achter voor LIONEL VERHAEGHE. LIONEL VERHAEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIONEL VERHAEGHE. Leave a respond for LIONEL VERHAEGHE. LIONEL VERHAEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIONEL VERHAEGHE op de google maps. Adres en contacten LIONEL VERHAEGHE
Location of LIONEL VERHAEGHE on the google maps. Address and contacts of LIONEL VERHAEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIONEL VERHAEGHE LIONEL VERHAEGHE: Megawerken CV | AMICORP | Smet-Vanhove K | B + F FOTO FUN BVBA | COFFEE-TIME

Other related companies as LIONEL VERHAEGHE: Megawerken CV | AMICORP | Smet-Vanhove K | B + F FOTO FUN BVBA | COFFEE-TIME

LIONEL VERHAEGHE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIONEL VERHAEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381958007. Het bedrijf LIONEL VERHAEGHE bevindt zich op het adres: DULLAARDSTRAAT 29; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in LIONEL VERHAEGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIONEL VERHAEGHE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIONEL VERHAEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIONEL VERHAEGHE, openstaande posities, locatie van LIONEL VERHAEGHE op de kaart.

LIONEL VERHAEGHE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIONEL VERHAEGHE, company assigned to the tax number BE07381958007. The company LIONEL VERHAEGHE is located at the address: DULLAARDSTRAAT 29; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in LIONEL VERHAEGHE were not found.
The main activity of LIONEL VERHAEGHE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIONEL VERHAEGHE is not available. You also can look at reviews of LIONEL VERHAEGHE, open positions, location of LIONEL VERHAEGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIONEL VERHAEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIONEL VERHAEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIONEL VERHAEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIONEL VERHAEGHE, employees, financial statistics.