POL PAUWELS

Contactgegevens POL PAUWELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POL PAUWELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

POL PAUWELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 93; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56667717 (+32-56667717) 56667717 (+32-56667717)

Fax (fax): +32 (50) 657-47-42 +32 (50) 657-47-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POL PAUWELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POL PAUWELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POL PAUWELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POL PAUWELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POL PAUWELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POL PAUWELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POL PAUWELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POL PAUWELS
Products information POL PAUWELS

BTW identificatienummer (tax): BE04916076660
Ondernemingsnummer: 1403472900
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POL PAUWELS
(Get full report from official database of BE for POL PAUWELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor POL PAUWELS
Addition kinds of activities for POL PAUWELS

1761. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
20410107. Granulaire tarwemeel | Granular wheat flour
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
35410501. Pijpsnijden en schroefmachines | Pipe cutting and threading machines
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
76990200. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
87429908. Financieel adviseur | Financial consultant

Werken bij POL PAUWELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POL PAUWELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POL PAUWELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POL PAUWELS. Looking for open vacancies in other companies

 • TUINARBEIDER (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

 • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

 • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

 • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

 • Telecomtechnieker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

 • Chauffeur C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van POL PAUWELS in sociale netwerken
Look for responds of POL PAUWELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor POL PAUWELS. Laat een reactie achter voor POL PAUWELS. POL PAUWELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POL PAUWELS. Leave a respond for POL PAUWELS. POL PAUWELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POL PAUWELS op de google maps. Adres en contacten POL PAUWELS
Location of POL PAUWELS on the google maps. Address and contacts of POL PAUWELS

Andere gerelateerde bedrijven als come POL PAUWELS POL PAUWELS: Truffe d'Or (A la) | JOSE JACQUEMIN | KNAEPKENS M | Refacom S.A. | ELIE DE VOS

Other related companies as POL PAUWELS: Truffe d'Or (A la) | JOSE JACQUEMIN | KNAEPKENS M | Refacom S.A. | ELIE DE VOS

POL PAUWELS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POL PAUWELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916076660. Het bedrijf POL PAUWELS bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 93; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 281,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van POL PAUWELS is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POL PAUWELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POL PAUWELS, openstaande posities, locatie van POL PAUWELS op de kaart.

POL PAUWELS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is POL PAUWELS, company assigned to the tax number BE04916076660. The company POL PAUWELS is located at the address: WATERSTRAAT 93; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 281,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of POL PAUWELS is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POL PAUWELS is not available. You also can look at reviews of POL PAUWELS, open positions, location of POL PAUWELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POL PAUWELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POL PAUWELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POL PAUWELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POL PAUWELS, employees, financial statistics.