POINT STUDIOS

Contactgegevens POINT STUDIOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POINT STUDIOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

POINT STUDIOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 114; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92201819 (+32-92201819) 92201819 (+32-92201819)

Fax (fax): +32 (83) 302-34-34 +32 (83) 302-34-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POINT STUDIOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POINT STUDIOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POINT STUDIOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POINT STUDIOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POINT STUDIOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POINT STUDIOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POINT STUDIOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POINT STUDIOS
Products information POINT STUDIOS

BTW identificatienummer (tax): BE08694549560
Ondernemingsnummer: 4958923339
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POINT STUDIOS
(Get full report from official database of BE for POINT STUDIOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor POINT STUDIOS
Addition kinds of activities for POINT STUDIOS

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
14590100. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
17999910. Epoxy applicatie | Epoxy application
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
36959900. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
86410202. Universiteitsklub | University club

Werken bij POINT STUDIOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POINT STUDIOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POINT STUDIOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POINT STUDIOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

 • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

 • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

 • CNC - bediener (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

 • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Commerciële student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

 • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

 • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: YM TRANS

  Type: Vaste Job

  Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

 • Verkoper toonbank (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

 • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

 • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van POINT STUDIOS in sociale netwerken
Look for responds of POINT STUDIOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor POINT STUDIOS. Laat een reactie achter voor POINT STUDIOS. POINT STUDIOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POINT STUDIOS. Leave a respond for POINT STUDIOS. POINT STUDIOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POINT STUDIOS op de google maps. Adres en contacten POINT STUDIOS
Location of POINT STUDIOS on the google maps. Address and contacts of POINT STUDIOS

Andere gerelateerde bedrijven als come POINT STUDIOS POINT STUDIOS: SOURCE DE JOUVANCE | Leonet F | ROBERTO ZECCHINI | LECLERCQ | VOLCKE/MANITOU

Other related companies as POINT STUDIOS: SOURCE DE JOUVANCE | Leonet F | ROBERTO ZECCHINI | LECLERCQ | VOLCKE/MANITOU

POINT STUDIOS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POINT STUDIOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08694549560. Het bedrijf POINT STUDIOS bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 114; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels..
De hoofdactiviteit van POINT STUDIOS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POINT STUDIOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POINT STUDIOS, openstaande posities, locatie van POINT STUDIOS op de kaart.

POINT STUDIOS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is POINT STUDIOS, company assigned to the tax number BE08694549560. The company POINT STUDIOS is located at the address: KONING ALBERTLAAN 114; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels..
The main activity of POINT STUDIOS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POINT STUDIOS is not available. You also can look at reviews of POINT STUDIOS, open positions, location of POINT STUDIOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POINT STUDIOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POINT STUDIOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POINT STUDIOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POINT STUDIOS, employees, financial statistics.