PIETER VAN DEN BOSSCHE

Contactgegevens PIETER VAN DEN BOSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIETER VAN DEN BOSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIETER VAN DEN BOSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENDRIK GHIJSELENSTRAAT 17; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25321598 (+32-25321598) 25321598 (+32-25321598)

Fax (fax): +32 (51) 855-52-58 +32 (51) 855-52-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIETER VAN DEN BOSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIETER VAN DEN BOSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIETER VAN DEN BOSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIETER VAN DEN BOSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIETER VAN DEN BOSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIETER VAN DEN BOSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIETER VAN DEN BOSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIETER VAN DEN BOSSCHE
Products information PIETER VAN DEN BOSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIETER VAN DEN BOSSCHE
(Get full report from official database of BE for PIETER VAN DEN BOSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIETER VAN DEN BOSSCHE
Addition kinds of activities for PIETER VAN DEN BOSSCHE

632400. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
23860200. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
32910302. Aluminiumoxide (gefuseerd) schuurmiddelen | Aluminum oxide (fused) abrasives
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
50430103. Drukapparatuur, fotografisch | Printing apparatus, photographic
52310201. Verf | Paint

Werken bij PIETER VAN DEN BOSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIETER VAN DEN BOSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIETER VAN DEN BOSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIETER VAN DEN BOSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

 • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

 • Horecamedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

 • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Student bakkerij ERPE MERE (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  * Je staat in voor het verkopen van onze ambachtelijke producten * Stock beheer * Bestellingen inpakken en klaarmaken

 • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Studentenjob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

 • C# Developer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

  Type: Vaste Job

  CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

 • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

 • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

 • Kinesist(e) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASCLEPIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

Zoek naar antwoorden van PIETER VAN DEN BOSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of PIETER VAN DEN BOSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIETER VAN DEN BOSSCHE. Laat een reactie achter voor PIETER VAN DEN BOSSCHE. PIETER VAN DEN BOSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIETER VAN DEN BOSSCHE. Leave a respond for PIETER VAN DEN BOSSCHE. PIETER VAN DEN BOSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIETER VAN DEN BOSSCHE op de google maps. Adres en contacten PIETER VAN DEN BOSSCHE
Location of PIETER VAN DEN BOSSCHE on the google maps. Address and contacts of PIETER VAN DEN BOSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIETER VAN DEN BOSSCHE PIETER VAN DEN BOSSCHE: Elliott Peter | PATRICK | EVLIER | SUZANNE DE LANNOY | BRIGITTE STEYAERT

Other related companies as PIETER VAN DEN BOSSCHE: Elliott Peter | PATRICK | EVLIER | SUZANNE DE LANNOY | BRIGITTE STEYAERT

PIETER VAN DEN BOSSCHE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIETER VAN DEN BOSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf PIETER VAN DEN BOSSCHE bevindt zich op het adres: HENDRIK GHIJSELENSTRAAT 17; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PIETER VAN DEN BOSSCHE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIETER VAN DEN BOSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIETER VAN DEN BOSSCHE, openstaande posities, locatie van PIETER VAN DEN BOSSCHE op de kaart.

PIETER VAN DEN BOSSCHE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIETER VAN DEN BOSSCHE, company assigned to the tax number BE08305084228. The company PIETER VAN DEN BOSSCHE is located at the address: HENDRIK GHIJSELENSTRAAT 17; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PIETER VAN DEN BOSSCHE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PIETER VAN DEN BOSSCHE is not available. You also can look at reviews of PIETER VAN DEN BOSSCHE, open positions, location of PIETER VAN DEN BOSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIETER VAN DEN BOSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIETER VAN DEN BOSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIETER VAN DEN BOSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIETER VAN DEN BOSSCHE, employees, financial statistics.