FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA

Contactgegevens FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Albert Ier 95 6810 Chiny - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-61-31-26-00 32-61-31-26-00

Fax (fax): 32-61-31-52-77 32-61-31-52-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA
Products information FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA

BTW identificatienummer (tax): BE05526367187
Ondernemingsnummer: 4120941162
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Profiel (profile): Canned vegetables, pre-cooked dishes fish, sauces, creams. Mousses & gourmet.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA
(Get full report from official database of BE for FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA
Addition kinds of activities for FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA

24919901. Vloeren, behandeld houtblok | Flooring, treated wood block
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators

Werken bij FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA. Looking for open vacancies in other companies

 • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

 • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Calculaties maken voor sanitair en hvac

 • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

 • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: IPG Group Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

 • Customer Service Representative (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

 • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

 • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

 • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

 • Klusjesman Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA in sociale netwerken
Look for responds of FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA. Laat een reactie achter voor FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA. FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA. Leave a respond for FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA. FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA op de google maps. Adres en contacten FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA
Location of FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA on the google maps. Address and contacts of FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA: TERRA TRAVEL | ERIC VLIEGEN | ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD | CAVALIER - ASSURANCES | A. DE VOS

Other related companies as FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA: TERRA TRAVEL | ERIC VLIEGEN | ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD | CAVALIER - ASSURANCES | A. DE VOS

FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05526367187. Het bedrijf FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA bevindt zich op het adres: R. Albert Ier 95 6810 Chiny - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Profile is Canned vegetables, pre-cooked dishes fish, sauces, creams. Mousses & gourmet.. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, openstaande posities, locatie van FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA op de kaart.

FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, company assigned to the tax number BE05526367187. The company FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA is located at the address: R. Albert Ier 95 6810 Chiny - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Profile is Canned vegetables, pre-cooked dishes fish, sauces, creams. Mousses & gourmet.. Industry category is Food & Related products. Products created in FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA were not found.
The main activity of FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA is not available. You also can look at reviews of FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, open positions, location of FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURO BOISSONS DISTRIBUTION SA, employees, financial statistics.