PIERRE MASSOTTE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • PIERRE MASSOTTE
Private companiesBusiness Services • PIERRE MASSOTTE

Contactgegevens PIERRE MASSOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE MASSOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE MASSOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA HAZOTE 5; 4950; WAIMES/WAIMES, België

Telefoon (phone): 80672019 (+32-80672019) 80672019 (+32-80672019)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE MASSOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE MASSOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE MASSOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE MASSOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE MASSOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE MASSOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE MASSOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE MASSOTTE
Products information PIERRE MASSOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE MASSOTTE
(Get full report from official database of BE for PIERRE MASSOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE MASSOTTE
Addition kinds of activities for PIERRE MASSOTTE

2067. Kauwgom | Chewing gum
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
35450213. Draadscherp sterft | Thread cutting dies
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij PIERRE MASSOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE MASSOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE MASSOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE MASSOTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service assistant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

 • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • Jobstudent kapper (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

 • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE LOFT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • CNC OPERATOR (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: COECK

  Type: Vaste Job

  · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

 • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

 • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

 • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Flexijob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van PIERRE MASSOTTE in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE MASSOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE MASSOTTE. Laat een reactie achter voor PIERRE MASSOTTE. PIERRE MASSOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE MASSOTTE. Leave a respond for PIERRE MASSOTTE. PIERRE MASSOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE MASSOTTE op de google maps. Adres en contacten PIERRE MASSOTTE
Location of PIERRE MASSOTTE on the google maps. Address and contacts of PIERRE MASSOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE MASSOTTE PIERRE MASSOTTE: BEACH TRAVEL | POSITIF MAPHOTEX | Chalet Rouge (Le) | PIERRE GILLET | WEB-DIGGERS

Other related companies as PIERRE MASSOTTE: BEACH TRAVEL | POSITIF MAPHOTEX | Chalet Rouge (Le) | PIERRE GILLET | WEB-DIGGERS

PIERRE MASSOTTE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE MASSOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf PIERRE MASSOTTE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA HAZOTE 5; 4950; WAIMES/WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PIERRE MASSOTTE is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE MASSOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE MASSOTTE, openstaande posities, locatie van PIERRE MASSOTTE op de kaart.

PIERRE MASSOTTE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE MASSOTTE, company assigned to the tax number BE03350799560. The company PIERRE MASSOTTE is located at the address: CHEMIN DE LA HAZOTE 5; 4950; WAIMES/WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PIERRE MASSOTTE is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE MASSOTTE is not available. You also can look at reviews of PIERRE MASSOTTE, open positions, location of PIERRE MASSOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE MASSOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE MASSOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE MASSOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE MASSOTTE, employees, financial statistics.