PIERRE JAMART

Contactgegevens PIERRE JAMART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE JAMART: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE JAMART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GLACIS 195; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42266089 (+32-42266089) 42266089 (+32-42266089)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE JAMART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE JAMART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE JAMART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE JAMART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE JAMART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE JAMART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE JAMART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE JAMART
Products information PIERRE JAMART

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE JAMART
(Get full report from official database of BE for PIERRE JAMART)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE JAMART
Addition kinds of activities for PIERRE JAMART

10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
37140120. Olieverzinkers, motorvoertuig | Oil strainers, motor vehicle
37990103. Paardentrailer, behalve type vijfde wiel | Horse trailers, except fifth-wheel type
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment

Werken bij PIERRE JAMART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE JAMART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE JAMART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE JAMART. Looking for open vacancies in other companies

 • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

 • Installatietechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

 • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Aankoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

 • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DESMET G

  Type: Vaste Job

  Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van PIERRE JAMART in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE JAMART in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE JAMART. Laat een reactie achter voor PIERRE JAMART. PIERRE JAMART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE JAMART. Leave a respond for PIERRE JAMART. PIERRE JAMART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE JAMART op de google maps. Adres en contacten PIERRE JAMART
Location of PIERRE JAMART on the google maps. Address and contacts of PIERRE JAMART

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE JAMART PIERRE JAMART: Phytobiodermie | NICOLE VANVOORDEN | Jacli SA | Messens Katrien | L'AIGLON

Other related companies as PIERRE JAMART: Phytobiodermie | NICOLE VANVOORDEN | Jacli SA | Messens Katrien | L'AIGLON

PIERRE JAMART is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE JAMART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf PIERRE JAMART bevindt zich op het adres: RUE DES GLACIS 195; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PIERRE JAMART is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE JAMART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE JAMART, openstaande posities, locatie van PIERRE JAMART op de kaart.

PIERRE JAMART is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE JAMART, company assigned to the tax number BE03251647949. The company PIERRE JAMART is located at the address: RUE DES GLACIS 195; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PIERRE JAMART is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE JAMART is not available. You also can look at reviews of PIERRE JAMART, open positions, location of PIERRE JAMART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE JAMART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE JAMART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE JAMART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE JAMART, employees, financial statistics.