PIERRE HANUISE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PIERRE HANUISE
Private companiesCoal Mining • PIERRE HANUISE

Contactgegevens PIERRE HANUISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE HANUISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE HANUISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MARAIS 122; 7380; QUIEVRAIN, België

Telefoon (phone): 65457820 (+32-65457820) 65457820 (+32-65457820)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE HANUISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE HANUISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE HANUISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE HANUISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE HANUISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE HANUISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE HANUISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE HANUISE
Products information PIERRE HANUISE

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE HANUISE
(Get full report from official database of BE for PIERRE HANUISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE HANUISE
Addition kinds of activities for PIERRE HANUISE

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
344299. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
373102. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
26750301. Kant, papier, matrijs: gemaakt van gekochte materialen | Lace, paper, die-cut: made from purchased materials
28190302. Aluminiumoxide | Aluminum oxide
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes

Werken bij PIERRE HANUISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE HANUISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE HANUISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE HANUISE. Looking for open vacancies in other companies

 • medewerker Undercoating (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

 • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

 • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Studentenjob

  Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

 • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

  Regio: STEENHUFFEL

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

 • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

 • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: De Rynck Elza

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

 • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

  Type: Zelfstandige activiteit

  niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

 • Acupuncturist (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

 • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

  Type: Flexijob

  het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van PIERRE HANUISE in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE HANUISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE HANUISE. Laat een reactie achter voor PIERRE HANUISE. PIERRE HANUISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE HANUISE. Leave a respond for PIERRE HANUISE. PIERRE HANUISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE HANUISE op de google maps. Adres en contacten PIERRE HANUISE
Location of PIERRE HANUISE on the google maps. Address and contacts of PIERRE HANUISE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE HANUISE PIERRE HANUISE: Elektro Braekevelt D | Horanyi Z | BERNARD DEMEESTER | HUIS MAROBEL | KRIS LAMON

Other related companies as PIERRE HANUISE: Elektro Braekevelt D | Horanyi Z | BERNARD DEMEESTER | HUIS MAROBEL | KRIS LAMON

PIERRE HANUISE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE HANUISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf PIERRE HANUISE bevindt zich op het adres: RUE DU MARAIS 122; 7380; QUIEVRAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PIERRE HANUISE is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE HANUISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE HANUISE, openstaande posities, locatie van PIERRE HANUISE op de kaart.

PIERRE HANUISE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE HANUISE, company assigned to the tax number BE03351623535. The company PIERRE HANUISE is located at the address: RUE DU MARAIS 122; 7380; QUIEVRAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PIERRE HANUISE is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE HANUISE is not available. You also can look at reviews of PIERRE HANUISE, open positions, location of PIERRE HANUISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE HANUISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE HANUISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE HANUISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE HANUISE, employees, financial statistics.