PHOTOGRAPHY JOYE

Contactgegevens PHOTOGRAPHY JOYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTOGRAPHY JOYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTOGRAPHY JOYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELBAAN 262; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 53662945 (+32-53662945) 53662945 (+32-53662945)

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTOGRAPHY JOYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTOGRAPHY JOYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTOGRAPHY JOYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTOGRAPHY JOYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTOGRAPHY JOYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTOGRAPHY JOYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTOGRAPHY JOYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTOGRAPHY JOYE
Products information PHOTOGRAPHY JOYE

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTOGRAPHY JOYE
(Get full report from official database of BE for PHOTOGRAPHY JOYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTOGRAPHY JOYE
Addition kinds of activities for PHOTOGRAPHY JOYE

501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
07220204. Boommoeren, machine oogstdiensten | Tree nuts, machine harvesting services
22590203. Wasdoeken, breien | Washcloths, knit
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
28920217. Slurries (explosieve) | Slurries (explosive)
30691602. Tape, drukgevoelig: rubber | Tape, pressure sensitive: rubber
35799901. Annuleren van machines, postkantoor | Canceling machinery, post office
37210202. Ballonnen, hete lucht (vliegtuigen) | Balloons, hot air (aircraft)
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance

Werken bij PHOTOGRAPHY JOYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTOGRAPHY JOYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTOGRAPHY JOYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTOGRAPHY JOYE. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

 • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

 • Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

 • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

 • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

 • Medewerker visafdeling (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

 • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

 • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van PHOTOGRAPHY JOYE in sociale netwerken
Look for responds of PHOTOGRAPHY JOYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTOGRAPHY JOYE. Laat een reactie achter voor PHOTOGRAPHY JOYE. PHOTOGRAPHY JOYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTOGRAPHY JOYE. Leave a respond for PHOTOGRAPHY JOYE. PHOTOGRAPHY JOYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTOGRAPHY JOYE op de google maps. Adres en contacten PHOTOGRAPHY JOYE
Location of PHOTOGRAPHY JOYE on the google maps. Address and contacts of PHOTOGRAPHY JOYE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTOGRAPHY JOYE PHOTOGRAPHY JOYE: VINCOTTE INTERNATIONAL SA | Jonckers Toine BVBA | Générale de Banque SA | R. JORIS | Private Company nv

Other related companies as PHOTOGRAPHY JOYE: VINCOTTE INTERNATIONAL SA | Jonckers Toine BVBA | Générale de Banque SA | R. JORIS | Private Company nv

PHOTOGRAPHY JOYE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTOGRAPHY JOYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf PHOTOGRAPHY JOYE bevindt zich op het adres: BRUSSELBAAN 262; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTOGRAPHY JOYE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTOGRAPHY JOYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTOGRAPHY JOYE, openstaande posities, locatie van PHOTOGRAPHY JOYE op de kaart.

PHOTOGRAPHY JOYE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTOGRAPHY JOYE, company assigned to the tax number BE01020324707. The company PHOTOGRAPHY JOYE is located at the address: BRUSSELBAAN 262; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTOGRAPHY JOYE is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTOGRAPHY JOYE is not available. You also can look at reviews of PHOTOGRAPHY JOYE, open positions, location of PHOTOGRAPHY JOYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTOGRAPHY JOYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTOGRAPHY JOYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTOGRAPHY JOYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTOGRAPHY JOYE, employees, financial statistics.