PHOTOCOM

Contactgegevens PHOTOCOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTOCOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTOCOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-PHOLIEN 8; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43439487 (+32-43439487) 43439487 (+32-43439487)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTOCOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTOCOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTOCOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTOCOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTOCOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTOCOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTOCOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTOCOM
Products information PHOTOCOM

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTOCOM
(Get full report from official database of BE for PHOTOCOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTOCOM
Addition kinds of activities for PHOTOCOM

639900. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
07810200. Landschapsdiensten | Landscape services
26550203. Blikjes, samengesteld: folie-vezels en andere: van gekochte vezel | Cans, composite: foil-fiber and other: from purchased fiber
33169901. Bars, staal, koud afgewerkt, van gekocht warmgewalst | Bars, steel, cold finished, from purchased hot-rolled
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain
70119901. hostels | Hostels
79220600. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services

Werken bij PHOTOCOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTOCOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTOCOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTOCOM. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

 • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

 • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

 • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

 • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

 • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

 • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Freelance Accountant (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

 • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

 • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DKTOPCLEAN

  Type: Werfreserve

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van PHOTOCOM in sociale netwerken
Look for responds of PHOTOCOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTOCOM. Laat een reactie achter voor PHOTOCOM. PHOTOCOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTOCOM. Leave a respond for PHOTOCOM. PHOTOCOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTOCOM op de google maps. Adres en contacten PHOTOCOM
Location of PHOTOCOM on the google maps. Address and contacts of PHOTOCOM

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTOCOM PHOTOCOM: P. CROUX | MENUISERIE MARC SIMON | ASEGIC | AUTOHANDEL CEARA | MARICHAL E

Other related companies as PHOTOCOM: P. CROUX | MENUISERIE MARC SIMON | ASEGIC | AUTOHANDEL CEARA | MARICHAL E

PHOTOCOM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTOCOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf PHOTOCOM bevindt zich op het adres: RUE SAINT-PHOLIEN 8; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTOCOM is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTOCOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTOCOM, openstaande posities, locatie van PHOTOCOM op de kaart.

PHOTOCOM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTOCOM, company assigned to the tax number BE04598297119. The company PHOTOCOM is located at the address: RUE SAINT-PHOLIEN 8; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTOCOM is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTOCOM is not available. You also can look at reviews of PHOTOCOM, open positions, location of PHOTOCOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTOCOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTOCOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTOCOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTOCOM, employees, financial statistics.