PHOTO TEAM L.V.R.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PHOTO TEAM L.V.R.
Private companiesMotion Pictures • PHOTO TEAM L.V.R.

Contactgegevens PHOTO TEAM L.V.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO TEAM L.V.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO TEAM L.V.R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEERLIJKSTRAAT 21; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56757917 (+32-56757917) 56757917 (+32-56757917)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO TEAM L.V.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO TEAM L.V.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO TEAM L.V.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO TEAM L.V.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO TEAM L.V.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO TEAM L.V.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO TEAM L.V.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO TEAM L.V.R.
Products information PHOTO TEAM L.V.R.

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO TEAM L.V.R.
(Get full report from official database of BE for PHOTO TEAM L.V.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO TEAM L.V.R.
Addition kinds of activities for PHOTO TEAM L.V.R.

231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
31119900. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies
73590103. Wasserette leasing | Laundry equipment leasing

Werken bij PHOTO TEAM L.V.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO TEAM L.V.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO TEAM L.V.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO TEAM L.V.R.. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

 • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

 • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

 • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

 • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

 • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

  Type: Studentenjob

  Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

 • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

Zoek naar antwoorden van PHOTO TEAM L.V.R. in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO TEAM L.V.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO TEAM L.V.R.. Laat een reactie achter voor PHOTO TEAM L.V.R.. PHOTO TEAM L.V.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO TEAM L.V.R.. Leave a respond for PHOTO TEAM L.V.R.. PHOTO TEAM L.V.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO TEAM L.V.R. op de google maps. Adres en contacten PHOTO TEAM L.V.R.
Location of PHOTO TEAM L.V.R. on the google maps. Address and contacts of PHOTO TEAM L.V.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO TEAM L.V.R. PHOTO TEAM L.V.R.: JACQUES HANSON | C.R.S.P.C. ANDERLECHT | R?SIDENCE AMADEUS | Struyf C | B.C. GOZEE

Other related companies as PHOTO TEAM L.V.R.: JACQUES HANSON | C.R.S.P.C. ANDERLECHT | R?SIDENCE AMADEUS | Struyf C | B.C. GOZEE

PHOTO TEAM L.V.R. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO TEAM L.V.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf PHOTO TEAM L.V.R. bevindt zich op het adres: DEERLIJKSTRAAT 21; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTO TEAM L.V.R. is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO TEAM L.V.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO TEAM L.V.R., openstaande posities, locatie van PHOTO TEAM L.V.R. op de kaart.

PHOTO TEAM L.V.R. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO TEAM L.V.R., company assigned to the tax number BE01218902587. The company PHOTO TEAM L.V.R. is located at the address: DEERLIJKSTRAAT 21; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTO TEAM L.V.R. is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO TEAM L.V.R. is not available. You also can look at reviews of PHOTO TEAM L.V.R., open positions, location of PHOTO TEAM L.V.R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO TEAM L.V.R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO TEAM L.V.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO TEAM L.V.R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO TEAM L.V.R., employees, financial statistics.