PHOTO SERVICE

Contactgegevens PHOTO SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEILIGENBORRE 208; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26757186 (+32-26757186) 26757186 (+32-26757186)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO SERVICE
Products information PHOTO SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO SERVICE
(Get full report from official database of BE for PHOTO SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO SERVICE
Addition kinds of activities for PHOTO SERVICE

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
01190403. Rye boerderij | Rye farm
20240204. spumoni | Spumoni
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec
50850701. touwwerk | Cordage

Werken bij PHOTO SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

 • Verkoper (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • STUDENT HORECA (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

 • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

  Regio: Maasmechelen

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

 • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

 • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: DRIVOLUTION

  Type: Zelfstandige activiteit

  DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

 • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: VIKING

  Type: Werfreserve

  Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

Zoek naar antwoorden van PHOTO SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO SERVICE. Laat een reactie achter voor PHOTO SERVICE. PHOTO SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO SERVICE. Leave a respond for PHOTO SERVICE. PHOTO SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO SERVICE op de google maps. Adres en contacten PHOTO SERVICE
Location of PHOTO SERVICE on the google maps. Address and contacts of PHOTO SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO SERVICE PHOTO SERVICE: Hans de Clercq | COIFFURE CAROLINE | JANSSENS | Duvieusart F | PIZZA HUT

Other related companies as PHOTO SERVICE: Hans de Clercq | COIFFURE CAROLINE | JANSSENS | Duvieusart F | PIZZA HUT

PHOTO SERVICE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf PHOTO SERVICE bevindt zich op het adres: HEILIGENBORRE 208; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTO SERVICE is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO SERVICE, openstaande posities, locatie van PHOTO SERVICE op de kaart.

PHOTO SERVICE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO SERVICE, company assigned to the tax number BE07559936523. The company PHOTO SERVICE is located at the address: HEILIGENBORRE 208; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTO SERVICE is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO SERVICE is not available. You also can look at reviews of PHOTO SERVICE, open positions, location of PHOTO SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO SERVICE, employees, financial statistics.