PHOTO MELCHIOR

Contactgegevens PHOTO MELCHIOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO MELCHIOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO MELCHIOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'AQUEDUC 103; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42333702 (+32-42333702) 42333702 (+32-42333702)

Fax (fax): +32 (58) 985-73-86 +32 (58) 985-73-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO MELCHIOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO MELCHIOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO MELCHIOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO MELCHIOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO MELCHIOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO MELCHIOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO MELCHIOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO MELCHIOR
Products information PHOTO MELCHIOR

BTW identificatienummer (tax): BE07934844970
Ondernemingsnummer: 7400634765
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO MELCHIOR
(Get full report from official database of BE for PHOTO MELCHIOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO MELCHIOR
Addition kinds of activities for PHOTO MELCHIOR

721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
20260106. Melkverwerking (pastueriseren, homogeniseren, bottelen) | Milk processing (pastuerizing, homogenizing, bottling)
23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
30520202. Tuinslang, plastic | Garden hose, plastic
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
50399909. Joists | Joists
50840506. jigs | Jigs
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning

Werken bij PHOTO MELCHIOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO MELCHIOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO MELCHIOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO MELCHIOR. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

 • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

 • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Monteur (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

 • servicetechnicus (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

 • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • Technical Buyer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

 • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

 • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

 • KEUKENHULP (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: GOUDEN BANK

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van PHOTO MELCHIOR in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO MELCHIOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO MELCHIOR. Laat een reactie achter voor PHOTO MELCHIOR. PHOTO MELCHIOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO MELCHIOR. Leave a respond for PHOTO MELCHIOR. PHOTO MELCHIOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO MELCHIOR op de google maps. Adres en contacten PHOTO MELCHIOR
Location of PHOTO MELCHIOR on the google maps. Address and contacts of PHOTO MELCHIOR

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO MELCHIOR PHOTO MELCHIOR: CRISMER L | JOHANNES VLIEGEN | VAPO HYDRAULICS NV | KATTY DE BLAY | Com Ros

Other related companies as PHOTO MELCHIOR: CRISMER L | JOHANNES VLIEGEN | VAPO HYDRAULICS NV | KATTY DE BLAY | Com Ros

PHOTO MELCHIOR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO MELCHIOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934844970. Het bedrijf PHOTO MELCHIOR bevindt zich op het adres: RUE DE L'AQUEDUC 103; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTO MELCHIOR is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO MELCHIOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO MELCHIOR, openstaande posities, locatie van PHOTO MELCHIOR op de kaart.

PHOTO MELCHIOR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO MELCHIOR, company assigned to the tax number BE07934844970. The company PHOTO MELCHIOR is located at the address: RUE DE L'AQUEDUC 103; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTO MELCHIOR is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO MELCHIOR is not available. You also can look at reviews of PHOTO MELCHIOR, open positions, location of PHOTO MELCHIOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO MELCHIOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO MELCHIOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO MELCHIOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO MELCHIOR, employees, financial statistics.