PHOTO COIN

Contactgegevens PHOTO COIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO COIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO COIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-GILLES 4BA; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61615161 (+32-61615161) 61615161 (+32-61615161)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO COIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO COIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO COIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO COIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO COIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO COIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO COIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO COIN
Products information PHOTO COIN

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO COIN
(Get full report from official database of BE for PHOTO COIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO COIN
Addition kinds of activities for PHOTO COIN

02919902. Veehouderij, algemeen | Livestock farm, general
14799906. Fluorspar mijnbouw | Fluorspar mining
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
28990112. Orris olie | Orris oil
36469903. Bureau lampen, commercieel | Desk lamps, commercial
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
50859908. Molen levert | Mill supplies
73899965. Inventaris voorraad service | Inventory stocking service

Werken bij PHOTO COIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO COIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO COIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO COIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

 • ervaren pijpfitters (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

 • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

 • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

  Regio: GHISLENGHIEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

 • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

 • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

 • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: SOLIDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

 • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van PHOTO COIN in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO COIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO COIN. Laat een reactie achter voor PHOTO COIN. PHOTO COIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO COIN. Leave a respond for PHOTO COIN. PHOTO COIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO COIN op de google maps. Adres en contacten PHOTO COIN
Location of PHOTO COIN on the google maps. Address and contacts of PHOTO COIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO COIN PHOTO COIN: Rolande | Volcke G | Paccar Financial Belux BVBA | AA Longin Services | REINHILDE SEUNTJENS

Other related companies as PHOTO COIN: Rolande | Volcke G | Paccar Financial Belux BVBA | AA Longin Services | REINHILDE SEUNTJENS

PHOTO COIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO COIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf PHOTO COIN bevindt zich op het adres: RUE SAINT-GILLES 4BA; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTO COIN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO COIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO COIN, openstaande posities, locatie van PHOTO COIN op de kaart.

PHOTO COIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO COIN, company assigned to the tax number BE04346160888. The company PHOTO COIN is located at the address: RUE SAINT-GILLES 4BA; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTO COIN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO COIN is not available. You also can look at reviews of PHOTO COIN, open positions, location of PHOTO COIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO COIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO COIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO COIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO COIN, employees, financial statistics.