PHOTO & GRAPHIC FACTORY

Contactgegevens PHOTO & GRAPHIC FACTORY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO & GRAPHIC FACTORY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO & GRAPHIC FACTORY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BURBURESTRAAT 20; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32372025 32372025

Fax (fax): +32 (57) 453-21-17 +32 (57) 453-21-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO & GRAPHIC FACTORY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO & GRAPHIC FACTORY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO & GRAPHIC FACTORY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO & GRAPHIC FACTORY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO & GRAPHIC FACTORY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO & GRAPHIC FACTORY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO & GRAPHIC FACTORY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO & GRAPHIC FACTORY
Products information PHOTO & GRAPHIC FACTORY

BTW identificatienummer (tax): BE04993255615
Ondernemingsnummer: 8284484863
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO & GRAPHIC FACTORY
(Get full report from official database of BE for PHOTO & GRAPHIC FACTORY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO & GRAPHIC FACTORY
Addition kinds of activities for PHOTO & GRAPHIC FACTORY

364799. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
965104. Regeling, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commerical sectors, level of government
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
51430102. Melkcentrales | Milk cooling stations
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
58120302. Uitvoeren alleen (behalve pizza) restaurant | Carry-out only (except pizza) restaurant
59320402. Schoenen, tweedehands | Shoes, secondhand
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec

Werken bij PHOTO & GRAPHIC FACTORY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO & GRAPHIC FACTORY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO & GRAPHIC FACTORY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO & GRAPHIC FACTORY. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Lakker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

 • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

 • Bediende HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

 • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Studentenjob

  Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

 • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CHOCOLATIER M

  Type: Studentenjob

  Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

 • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

  Type: Studentenjob

  Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

 • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Pauwels Consulting

  Type: Vaste Job

  Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

 • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

 • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JobIT

  Type: Vaste Job

  Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

Zoek naar antwoorden van PHOTO & GRAPHIC FACTORY in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO & GRAPHIC FACTORY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO & GRAPHIC FACTORY. Laat een reactie achter voor PHOTO & GRAPHIC FACTORY. PHOTO & GRAPHIC FACTORY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO & GRAPHIC FACTORY. Leave a respond for PHOTO & GRAPHIC FACTORY. PHOTO & GRAPHIC FACTORY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO & GRAPHIC FACTORY op de google maps. Adres en contacten PHOTO & GRAPHIC FACTORY
Location of PHOTO & GRAPHIC FACTORY on the google maps. Address and contacts of PHOTO & GRAPHIC FACTORY

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO & GRAPHIC FACTORY PHOTO & GRAPHIC FACTORY: ANNICK GOUWKENS | DIROTRANS BVBA | FRANS DE CEUSTER | B.C. KRUISHOUTEM | Inghelbrecht W

Other related companies as PHOTO & GRAPHIC FACTORY: ANNICK GOUWKENS | DIROTRANS BVBA | FRANS DE CEUSTER | B.C. KRUISHOUTEM | Inghelbrecht W

PHOTO & GRAPHIC FACTORY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO & GRAPHIC FACTORY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993255615. Het bedrijf PHOTO & GRAPHIC FACTORY bevindt zich op het adres: DE BURBURESTRAAT 20; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTO & GRAPHIC FACTORY is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO & GRAPHIC FACTORY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO & GRAPHIC FACTORY, openstaande posities, locatie van PHOTO & GRAPHIC FACTORY op de kaart.

PHOTO & GRAPHIC FACTORY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO & GRAPHIC FACTORY, company assigned to the tax number BE04993255615. The company PHOTO & GRAPHIC FACTORY is located at the address: DE BURBURESTRAAT 20; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTO & GRAPHIC FACTORY is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO & GRAPHIC FACTORY is not available. You also can look at reviews of PHOTO & GRAPHIC FACTORY, open positions, location of PHOTO & GRAPHIC FACTORY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO & GRAPHIC FACTORY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO & GRAPHIC FACTORY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO & GRAPHIC FACTORY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO & GRAPHIC FACTORY, employees, financial statistics.