PHILIPPE MICHAUX

Contactgegevens PHILIPPE MICHAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE MICHAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE MICHAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JAN BLOCKX 37; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22429172 (+32-22429172) 22429172 (+32-22429172)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE MICHAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE MICHAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE MICHAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE MICHAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE MICHAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE MICHAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE MICHAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE MICHAUX
Products information PHILIPPE MICHAUX

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE MICHAUX
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE MICHAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE MICHAUX
Addition kinds of activities for PHILIPPE MICHAUX

371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
32910508. Schuur van wolfraamcarbide | Tungsten carbide abrasive
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
75490302. Slepen, stacaravans | Towing, mobile homes
83220100. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service

Werken bij PHILIPPE MICHAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE MICHAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE MICHAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE MICHAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

 • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

 • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

 • TIG - LASSER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

 • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Wienerberger

  Type: Vaste Job

  Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

 • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Take The Lead

  Type: Vaste Job

  We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE MICHAUX in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE MICHAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE MICHAUX. Laat een reactie achter voor PHILIPPE MICHAUX. PHILIPPE MICHAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE MICHAUX. Leave a respond for PHILIPPE MICHAUX. PHILIPPE MICHAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE MICHAUX op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE MICHAUX
Location of PHILIPPE MICHAUX on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE MICHAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE MICHAUX PHILIPPE MICHAUX: JACQUES LEGROS | Albert Garage | C. VERDONCK | ROGER NELIS | Pirez Sophie

Other related companies as PHILIPPE MICHAUX: JACQUES LEGROS | Albert Garage | C. VERDONCK | ROGER NELIS | Pirez Sophie

PHILIPPE MICHAUX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE MICHAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf PHILIPPE MICHAUX bevindt zich op het adres: RUE JAN BLOCKX 37; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE MICHAUX is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE MICHAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE MICHAUX, openstaande posities, locatie van PHILIPPE MICHAUX op de kaart.

PHILIPPE MICHAUX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE MICHAUX, company assigned to the tax number BE04266784667. The company PHILIPPE MICHAUX is located at the address: RUE JAN BLOCKX 37; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHILIPPE MICHAUX is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE MICHAUX is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE MICHAUX, open positions, location of PHILIPPE MICHAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE MICHAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE MICHAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE MICHAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE MICHAUX, employees, financial statistics.