JACQUES LEGROS

Contactgegevens JACQUES LEGROS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES LEGROS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES LEGROS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE SAINT-G?R?ON 4; 4960; MALMEDY/MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80338284 (+32-80338284) 80338284 (+32-80338284)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES LEGROS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES LEGROS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES LEGROS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES LEGROS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES LEGROS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES LEGROS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES LEGROS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES LEGROS
Products information JACQUES LEGROS

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.

Product categorie (product category): Réparations de chaussures and articles en cuir

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES LEGROS
(Get full report from official database of BE for JACQUES LEGROS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES LEGROS
Addition kinds of activities for JACQUES LEGROS

131100. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
226200. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
51379902. Ziekenhuisjurken, vrouwen en kinderen | Hospital gowns, women's and children's
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction

Werken bij JACQUES LEGROS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES LEGROS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES LEGROS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES LEGROS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

Zoek naar antwoorden van JACQUES LEGROS in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES LEGROS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES LEGROS. Laat een reactie achter voor JACQUES LEGROS. JACQUES LEGROS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES LEGROS. Leave a respond for JACQUES LEGROS. JACQUES LEGROS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES LEGROS op de google maps. Adres en contacten JACQUES LEGROS
Location of JACQUES LEGROS on the google maps. Address and contacts of JACQUES LEGROS

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES LEGROS JACQUES LEGROS: ALFONS VAN DEN EECKHAUT | JUST DOGS | Dekeyser J-C | COIFFURE CARO'STYLE | FOTO-VIDEO HOOGMARTENS BVBA

Other related companies as JACQUES LEGROS: ALFONS VAN DEN EECKHAUT | JUST DOGS | Dekeyser J-C | COIFFURE CARO'STYLE | FOTO-VIDEO HOOGMARTENS BVBA

JACQUES LEGROS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES LEGROS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf JACQUES LEGROS bevindt zich op het adres: PLACE SAINT-G?R?ON 4; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations de chaussures and articles en cuir. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
De hoofdactiviteit van JACQUES LEGROS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES LEGROS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES LEGROS, openstaande posities, locatie van JACQUES LEGROS op de kaart.

JACQUES LEGROS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES LEGROS, company assigned to the tax number BE09356750488. The company JACQUES LEGROS is located at the address: PLACE SAINT-G?R?ON 4; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations de chaussures and articles en cuir. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
The main activity of JACQUES LEGROS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES LEGROS is not available. You also can look at reviews of JACQUES LEGROS, open positions, location of JACQUES LEGROS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES LEGROS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES LEGROS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES LEGROS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES LEGROS, employees, financial statistics.