PHILIPPE LAMENSCH

Contactgegevens PHILIPPE LAMENSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE LAMENSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE LAMENSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE VIS? 87; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26737938 (+32-26737938) 26737938 (+32-26737938)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE LAMENSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE LAMENSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE LAMENSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE LAMENSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE LAMENSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE LAMENSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE LAMENSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE LAMENSCH
Products information PHILIPPE LAMENSCH

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE LAMENSCH
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE LAMENSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE LAMENSCH
Addition kinds of activities for PHILIPPE LAMENSCH

20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
23710000. Bontgoederen | Fur goods
28999904. blauwen | Bluing
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used

Werken bij PHILIPPE LAMENSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE LAMENSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE LAMENSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE LAMENSCH. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

 • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

 • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

 • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

 • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

 • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

 • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

  Regio: GIJVERINKHOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: B FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

 • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE LAMENSCH in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE LAMENSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE LAMENSCH. Laat een reactie achter voor PHILIPPE LAMENSCH. PHILIPPE LAMENSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE LAMENSCH. Leave a respond for PHILIPPE LAMENSCH. PHILIPPE LAMENSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE LAMENSCH op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE LAMENSCH
Location of PHILIPPE LAMENSCH on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE LAMENSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE LAMENSCH PHILIPPE LAMENSCH: FLB H LOGEMENTS SCRL | SUPRA KOFFIE | GARAGE AUMAKA | CHRISTIAN SPRONCK | ILSE DE SMEDT

Other related companies as PHILIPPE LAMENSCH: FLB H LOGEMENTS SCRL | SUPRA KOFFIE | GARAGE AUMAKA | CHRISTIAN SPRONCK | ILSE DE SMEDT

PHILIPPE LAMENSCH is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE LAMENSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf PHILIPPE LAMENSCH bevindt zich op het adres: AVENUE DE VIS? 87; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE LAMENSCH is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE LAMENSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE LAMENSCH, openstaande posities, locatie van PHILIPPE LAMENSCH op de kaart.

PHILIPPE LAMENSCH is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE LAMENSCH, company assigned to the tax number BE08350402832. The company PHILIPPE LAMENSCH is located at the address: AVENUE DE VIS? 87; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHILIPPE LAMENSCH is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE LAMENSCH is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE LAMENSCH, open positions, location of PHILIPPE LAMENSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE LAMENSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE LAMENSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE LAMENSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE LAMENSCH, employees, financial statistics.