FLB H LOGEMENTS SCRL

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FLB H LOGEMENTS SCRL

Contactgegevens FLB H LOGEMENTS SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLB H LOGEMENTS SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLB H LOGEMENTS SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quartier De Robertmont 210 7300 Boussu - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-76-70-10 32-65-76-70-10

Fax (fax): 32-65-76-70-18 32-65-76-70-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLB H LOGEMENTS SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLB H LOGEMENTS SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLB H LOGEMENTS SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLB H LOGEMENTS SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLB H LOGEMENTS SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLB H LOGEMENTS SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLB H LOGEMENTS SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLB H LOGEMENTS SCRL
Products information FLB H LOGEMENTS SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE04334899902
Ondernemingsnummer: 7110870361
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLB H LOGEMENTS SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Estate agents, commercial and industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLB H LOGEMENTS SCRL
(Get full report from official database of BE for FLB H LOGEMENTS SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLB H LOGEMENTS SCRL
Addition kinds of activities for FLB H LOGEMENTS SCRL

291107. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
28990503. Gum maten | Gum sizes
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
35429905. Electroforming machines | Electroforming machines
37310207. Transportschepen, troep: bouw en reparatie | Transport vessels, troop: building and repairing
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij FLB H LOGEMENTS SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLB H LOGEMENTS SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLB H LOGEMENTS SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLB H LOGEMENTS SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van FLB H LOGEMENTS SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FLB H LOGEMENTS SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLB H LOGEMENTS SCRL. Laat een reactie achter voor FLB H LOGEMENTS SCRL. FLB H LOGEMENTS SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLB H LOGEMENTS SCRL. Leave a respond for FLB H LOGEMENTS SCRL. FLB H LOGEMENTS SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLB H LOGEMENTS SCRL op de google maps. Adres en contacten FLB H LOGEMENTS SCRL
Location of FLB H LOGEMENTS SCRL on the google maps. Address and contacts of FLB H LOGEMENTS SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLB H LOGEMENTS SCRL FLB H LOGEMENTS SCRL: High Quality | Loodts BVBA | PWA STADEN | Weltens V | CORNEEL FRANKEN

Other related companies as FLB H LOGEMENTS SCRL: High Quality | Loodts BVBA | PWA STADEN | Weltens V | CORNEEL FRANKEN

FLB H LOGEMENTS SCRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLB H LOGEMENTS SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04334899902. Het bedrijf FLB H LOGEMENTS SCRL bevindt zich op het adres: Quartier De Robertmont 210 7300 Boussu - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Estate agents, commercial and industrial. Producten gemaakt in FLB H LOGEMENTS SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLB H LOGEMENTS SCRL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLB H LOGEMENTS SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLB H LOGEMENTS SCRL, openstaande posities, locatie van FLB H LOGEMENTS SCRL op de kaart.

FLB H LOGEMENTS SCRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLB H LOGEMENTS SCRL, company assigned to the tax number BE04334899902. The company FLB H LOGEMENTS SCRL is located at the address: Quartier De Robertmont 210 7300 Boussu - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Estate agents, commercial and industrial. Products created in FLB H LOGEMENTS SCRL were not found.
The main activity of FLB H LOGEMENTS SCRL is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLB H LOGEMENTS SCRL is not available. You also can look at reviews of FLB H LOGEMENTS SCRL, open positions, location of FLB H LOGEMENTS SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLB H LOGEMENTS SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLB H LOGEMENTS SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLB H LOGEMENTS SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLB H LOGEMENTS SCRL, employees, financial statistics.