KRISTIAAN DE SCHEPPER

Contactgegevens KRISTIAAN DE SCHEPPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTIAAN DE SCHEPPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTIAAN DE SCHEPPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAAF VAN HOORNESTRAAT 13; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32375898 32375898

Fax (fax): +32 (60) 774-50-71 +32 (60) 774-50-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTIAAN DE SCHEPPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTIAAN DE SCHEPPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTIAAN DE SCHEPPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTIAAN DE SCHEPPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTIAAN DE SCHEPPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTIAAN DE SCHEPPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTIAAN DE SCHEPPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTIAAN DE SCHEPPER
Products information KRISTIAAN DE SCHEPPER

BTW identificatienummer (tax): BE02362304687
Ondernemingsnummer: 8550628662
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTIAAN DE SCHEPPER
(Get full report from official database of BE for KRISTIAAN DE SCHEPPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTIAAN DE SCHEPPER
Addition kinds of activities for KRISTIAAN DE SCHEPPER

594102. Jachtuitrusting | Hunting equipment
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
22310401. Alpacas, haarhaar: geweven | Alpacas, mohair: woven
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
35230112. Pinda combineert, graafmachines, verpakkers en threshers | Peanut combines, diggers, packers, and threshers
36740104. Parametrische diodes | Parametric diodes
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts
75490200. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis

Werken bij KRISTIAAN DE SCHEPPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTIAAN DE SCHEPPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTIAAN DE SCHEPPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTIAAN DE SCHEPPER. Looking for open vacancies in other companies

  • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van KRISTIAAN DE SCHEPPER in sociale netwerken
Look for responds of KRISTIAAN DE SCHEPPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTIAAN DE SCHEPPER. Laat een reactie achter voor KRISTIAAN DE SCHEPPER. KRISTIAAN DE SCHEPPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTIAAN DE SCHEPPER. Leave a respond for KRISTIAAN DE SCHEPPER. KRISTIAAN DE SCHEPPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTIAAN DE SCHEPPER op de google maps. Adres en contacten KRISTIAAN DE SCHEPPER
Location of KRISTIAAN DE SCHEPPER on the google maps. Address and contacts of KRISTIAAN DE SCHEPPER

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTIAAN DE SCHEPPER KRISTIAAN DE SCHEPPER: DE BOEKETTERIE | JANOSEK EVA | Soetaert P | JAN VERBOVEN | E.P.E.S.-C.E.T.D.

Other related companies as KRISTIAAN DE SCHEPPER: DE BOEKETTERIE | JANOSEK EVA | Soetaert P | JAN VERBOVEN | E.P.E.S.-C.E.T.D.

KRISTIAAN DE SCHEPPER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTIAAN DE SCHEPPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02362304687. Het bedrijf KRISTIAAN DE SCHEPPER bevindt zich op het adres: GRAAF VAN HOORNESTRAAT 13; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van KRISTIAAN DE SCHEPPER is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTIAAN DE SCHEPPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTIAAN DE SCHEPPER, openstaande posities, locatie van KRISTIAAN DE SCHEPPER op de kaart.

KRISTIAAN DE SCHEPPER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTIAAN DE SCHEPPER, company assigned to the tax number BE02362304687. The company KRISTIAAN DE SCHEPPER is located at the address: GRAAF VAN HOORNESTRAAT 13; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of KRISTIAAN DE SCHEPPER is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTIAAN DE SCHEPPER is not available. You also can look at reviews of KRISTIAAN DE SCHEPPER, open positions, location of KRISTIAAN DE SCHEPPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTIAAN DE SCHEPPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTIAAN DE SCHEPPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTIAAN DE SCHEPPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTIAAN DE SCHEPPER, employees, financial statistics.