KRIS CEULEERS

Contactgegevens KRIS CEULEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS CEULEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS CEULEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORNELIS DE HERDTSTRAAT 1; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34499685 (+32-34499685) 34499685 (+32-34499685)

Fax (fax): +32 (83) 788-61-49 +32 (83) 788-61-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS CEULEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS CEULEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS CEULEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS CEULEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS CEULEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS CEULEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS CEULEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS CEULEERS
Products information KRIS CEULEERS

BTW identificatienummer (tax): BE03804260253
Ondernemingsnummer: 7235015869
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS CEULEERS
(Get full report from official database of BE for KRIS CEULEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS CEULEERS
Addition kinds of activities for KRIS CEULEERS

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
308902. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
15420300. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
22111214. Sateen, katoen | Sateens, cotton
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
51469902. Vis, vers | Fish, fresh
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators
73490106. Kantoor schoonmaken of charring | Office cleaning or charring

Werken bij KRIS CEULEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS CEULEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS CEULEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS CEULEERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Keuken operator m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde Keukenoperatoren m/v: - Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van vullingen van snoepgoed volgens bestaande recepten - Je zorgt voor een correcte track & trace van producten - Je controleert de voorraden van vaste grondstoffen en vult aan indien nodig - Je bent continu bezig met het volgen van de haccp regels

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van KRIS CEULEERS in sociale netwerken
Look for responds of KRIS CEULEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS CEULEERS. Laat een reactie achter voor KRIS CEULEERS. KRIS CEULEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS CEULEERS. Leave a respond for KRIS CEULEERS. KRIS CEULEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS CEULEERS op de google maps. Adres en contacten KRIS CEULEERS
Location of KRIS CEULEERS on the google maps. Address and contacts of KRIS CEULEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS CEULEERS KRIS CEULEERS: DIDAVIED COIFFURE | COIFFURE LADY CHARME | DE MAN PIETER | Mariage N | Mark Calderhead

Other related companies as KRIS CEULEERS: DIDAVIED COIFFURE | COIFFURE LADY CHARME | DE MAN PIETER | Mariage N | Mark Calderhead

KRIS CEULEERS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS CEULEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03804260253. Het bedrijf KRIS CEULEERS bevindt zich op het adres: CORNELIS DE HERDTSTRAAT 1; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van KRIS CEULEERS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS CEULEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS CEULEERS, openstaande posities, locatie van KRIS CEULEERS op de kaart.

KRIS CEULEERS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS CEULEERS, company assigned to the tax number BE03804260253. The company KRIS CEULEERS is located at the address: CORNELIS DE HERDTSTRAAT 1; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of KRIS CEULEERS is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS CEULEERS is not available. You also can look at reviews of KRIS CEULEERS, open positions, location of KRIS CEULEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS CEULEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS CEULEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS CEULEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS CEULEERS, employees, financial statistics.