TELENET VLAANDEREN NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • TELENET VLAANDEREN NV
Private companiesOil and Gas Extraction • TELENET VLAANDEREN NV

Contactgegevens TELENET VLAANDEREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELENET VLAANDEREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELENET VLAANDEREN NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Liersesteenweg 4 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-33-30-00 32-15-33-30-00

Fax (fax): 32-15-33-39-99 32-15-33-39-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELENET VLAANDEREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELENET VLAANDEREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELENET VLAANDEREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELENET VLAANDEREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELENET VLAANDEREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELENET VLAANDEREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELENET VLAANDEREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELENET VLAANDEREN NV
Products information TELENET VLAANDEREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in TELENET VLAANDEREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Trade organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELENET VLAANDEREN NV
(Get full report from official database of BE for TELENET VLAANDEREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELENET VLAANDEREN NV
Addition kinds of activities for TELENET VLAANDEREN NV

5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
26310301. BoxBoard | Boxboard
32910202. slijpstenen | Hones
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
59999908. Reinigingsapparatuur en benodigdheden | Cleaning equipment and supplies
76990105. Meteorologische instrument reparatie | Meteorological instrument repair

Werken bij TELENET VLAANDEREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELENET VLAANDEREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELENET VLAANDEREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELENET VLAANDEREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten.

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van TELENET VLAANDEREN NV in sociale netwerken
Look for responds of TELENET VLAANDEREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELENET VLAANDEREN NV. Laat een reactie achter voor TELENET VLAANDEREN NV. TELENET VLAANDEREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELENET VLAANDEREN NV. Leave a respond for TELENET VLAANDEREN NV. TELENET VLAANDEREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELENET VLAANDEREN NV op de google maps. Adres en contacten TELENET VLAANDEREN NV
Location of TELENET VLAANDEREN NV on the google maps. Address and contacts of TELENET VLAANDEREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TELENET VLAANDEREN NV TELENET VLAANDEREN NV: ROWYNA MUSIC MUNICH REC. | T.C. TOPSPIN | Union des Progressistes Juifs de Belgique | IPSA | Chris & Karina

Other related companies as TELENET VLAANDEREN NV: ROWYNA MUSIC MUNICH REC. | T.C. TOPSPIN | Union des Progressistes Juifs de Belgique | IPSA | Chris & Karina

TELENET VLAANDEREN NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is TELENET VLAANDEREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf TELENET VLAANDEREN NV bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 4 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Trade organisations. Producten gemaakt in TELENET VLAANDEREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELENET VLAANDEREN NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELENET VLAANDEREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELENET VLAANDEREN NV, openstaande posities, locatie van TELENET VLAANDEREN NV op de kaart.

TELENET VLAANDEREN NV is a company, that was registered 1987 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is TELENET VLAANDEREN NV, company assigned to the tax number BE06339630126. The company TELENET VLAANDEREN NV is located at the address: Liersesteenweg 4 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Trade organisations. Products created in TELENET VLAANDEREN NV were not found.
The main activity of TELENET VLAANDEREN NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TELENET VLAANDEREN NV is not available. You also can look at reviews of TELENET VLAANDEREN NV, open positions, location of TELENET VLAANDEREN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELENET VLAANDEREN NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELENET VLAANDEREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELENET VLAANDEREN NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELENET VLAANDEREN NV, employees, financial statistics.