IMAGON - STEPHANE VERHEYE

Contactgegevens IMAGON - STEPHANE VERHEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMAGON - STEPHANE VERHEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMAGON - STEPHANE VERHEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE SMET DE NAEYERLAAN 583; 1020; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 24786947 (+32-24786947) 24786947 (+32-24786947)

Fax (fax): +32 (12) 536-57-55 +32 (12) 536-57-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMAGON - STEPHANE VERHEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMAGON - STEPHANE VERHEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMAGON - STEPHANE VERHEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMAGON - STEPHANE VERHEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMAGON - STEPHANE VERHEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMAGON - STEPHANE VERHEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMAGON - STEPHANE VERHEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMAGON - STEPHANE VERHEYE
Products information IMAGON - STEPHANE VERHEYE

BTW identificatienummer (tax): BE02477111816
Ondernemingsnummer: 5943023681
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMAGON - STEPHANE VERHEYE
(Get full report from official database of BE for IMAGON - STEPHANE VERHEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMAGON - STEPHANE VERHEYE
Addition kinds of activities for IMAGON - STEPHANE VERHEYE

177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
20150301. Egg albumen | Egg albumen
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
36340301. Blowers, draagbaar, elektrisch | Blowers, portable, electric
51530204. Soja bonen | Soybeans

Werken bij IMAGON - STEPHANE VERHEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMAGON - STEPHANE VERHEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMAGON - STEPHANE VERHEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMAGON - STEPHANE VERHEYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van IMAGON - STEPHANE VERHEYE in sociale netwerken
Look for responds of IMAGON - STEPHANE VERHEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMAGON - STEPHANE VERHEYE. Laat een reactie achter voor IMAGON - STEPHANE VERHEYE. IMAGON - STEPHANE VERHEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMAGON - STEPHANE VERHEYE. Leave a respond for IMAGON - STEPHANE VERHEYE. IMAGON - STEPHANE VERHEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMAGON - STEPHANE VERHEYE op de google maps. Adres en contacten IMAGON - STEPHANE VERHEYE
Location of IMAGON - STEPHANE VERHEYE on the google maps. Address and contacts of IMAGON - STEPHANE VERHEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMAGON - STEPHANE VERHEYE IMAGON - STEPHANE VERHEYE: Verhoeven R | BROUWERS | WALTER DUBOIS | A | Van Duffel NV

Other related companies as IMAGON - STEPHANE VERHEYE: Verhoeven R | BROUWERS | WALTER DUBOIS | A | Van Duffel NV

IMAGON - STEPHANE VERHEYE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMAGON - STEPHANE VERHEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02477111816. Het bedrijf IMAGON - STEPHANE VERHEYE bevindt zich op het adres: DE SMET DE NAEYERLAAN 583; 1020; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires..
De hoofdactiviteit van IMAGON - STEPHANE VERHEYE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMAGON - STEPHANE VERHEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMAGON - STEPHANE VERHEYE, openstaande posities, locatie van IMAGON - STEPHANE VERHEYE op de kaart.

IMAGON - STEPHANE VERHEYE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMAGON - STEPHANE VERHEYE, company assigned to the tax number BE02477111816. The company IMAGON - STEPHANE VERHEYE is located at the address: DE SMET DE NAEYERLAAN 583; 1020; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires..
The main activity of IMAGON - STEPHANE VERHEYE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMAGON - STEPHANE VERHEYE is not available. You also can look at reviews of IMAGON - STEPHANE VERHEYE, open positions, location of IMAGON - STEPHANE VERHEYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMAGON - STEPHANE VERHEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMAGON - STEPHANE VERHEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMAGON - STEPHANE VERHEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMAGON - STEPHANE VERHEYE, employees, financial statistics.