GOFFIN VISUAL ART

Contactgegevens GOFFIN VISUAL ART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOFFIN VISUAL ART: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOFFIN VISUAL ART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTORIJVELD 20; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35423538 (+32-35423538) 35423538 (+32-35423538)

Fax (fax): +32 (71) 172-74-81 +32 (71) 172-74-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOFFIN VISUAL ART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOFFIN VISUAL ART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOFFIN VISUAL ART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOFFIN VISUAL ART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOFFIN VISUAL ART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOFFIN VISUAL ART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOFFIN VISUAL ART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOFFIN VISUAL ART
Products information GOFFIN VISUAL ART

BTW identificatienummer (tax): BE04260467529
Ondernemingsnummer: 3741638183
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOFFIN VISUAL ART
(Get full report from official database of BE for GOFFIN VISUAL ART)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOFFIN VISUAL ART
Addition kinds of activities for GOFFIN VISUAL ART

3433. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
25999900. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
79220501. Apparatuur verhuur, theatraal | Equipment rental, theatrical

Werken bij GOFFIN VISUAL ART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOFFIN VISUAL ART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOFFIN VISUAL ART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOFFIN VISUAL ART. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van GOFFIN VISUAL ART in sociale netwerken
Look for responds of GOFFIN VISUAL ART in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOFFIN VISUAL ART. Laat een reactie achter voor GOFFIN VISUAL ART. GOFFIN VISUAL ART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOFFIN VISUAL ART. Leave a respond for GOFFIN VISUAL ART. GOFFIN VISUAL ART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOFFIN VISUAL ART op de google maps. Adres en contacten GOFFIN VISUAL ART
Location of GOFFIN VISUAL ART on the google maps. Address and contacts of GOFFIN VISUAL ART

Andere gerelateerde bedrijven als come GOFFIN VISUAL ART GOFFIN VISUAL ART: LE PETIT COQUELICOT | Smeulders Vanesa | PLUG & PLAY | TECHNODEL | WORLD DIAMONDS

Other related companies as GOFFIN VISUAL ART: LE PETIT COQUELICOT | Smeulders Vanesa | PLUG & PLAY | TECHNODEL | WORLD DIAMONDS

GOFFIN VISUAL ART is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOFFIN VISUAL ART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260467529. Het bedrijf GOFFIN VISUAL ART bevindt zich op het adres: PASTORIJVELD 20; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van GOFFIN VISUAL ART is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOFFIN VISUAL ART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOFFIN VISUAL ART, openstaande posities, locatie van GOFFIN VISUAL ART op de kaart.

GOFFIN VISUAL ART is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOFFIN VISUAL ART, company assigned to the tax number BE04260467529. The company GOFFIN VISUAL ART is located at the address: PASTORIJVELD 20; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of GOFFIN VISUAL ART is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GOFFIN VISUAL ART is not available. You also can look at reviews of GOFFIN VISUAL ART, open positions, location of GOFFIN VISUAL ART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOFFIN VISUAL ART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOFFIN VISUAL ART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOFFIN VISUAL ART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOFFIN VISUAL ART, employees, financial statistics.