GEORGES STRENS

Contactgegevens GEORGES STRENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES STRENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES STRENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA COURONNE 211B9; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26475280 (+32-26475280) 26475280 (+32-26475280)

Fax (fax): +32 (86) 676-89-71 +32 (86) 676-89-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES STRENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES STRENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES STRENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES STRENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES STRENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES STRENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES STRENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES STRENS
Products information GEORGES STRENS

BTW identificatienummer (tax): BE04923217773
Ondernemingsnummer: 8734100341
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES STRENS
(Get full report from official database of BE for GEORGES STRENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES STRENS
Addition kinds of activities for GEORGES STRENS

072200. Gewas oogsten | Crop harvesting
289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
39140104. Bestek, zilver | Flatware, silver

Werken bij GEORGES STRENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES STRENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES STRENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES STRENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

Zoek naar antwoorden van GEORGES STRENS in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES STRENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES STRENS. Laat een reactie achter voor GEORGES STRENS. GEORGES STRENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES STRENS. Leave a respond for GEORGES STRENS. GEORGES STRENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES STRENS op de google maps. Adres en contacten GEORGES STRENS
Location of GEORGES STRENS on the google maps. Address and contacts of GEORGES STRENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES STRENS GEORGES STRENS: Papagallo | HOFFBAUER | Vanhaeren J | MAISON GILLET-RIGA SPRL | One-Two-Three-Wasc

Other related companies as GEORGES STRENS: Papagallo | HOFFBAUER | Vanhaeren J | MAISON GILLET-RIGA SPRL | One-Two-Three-Wasc

GEORGES STRENS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES STRENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04923217773. Het bedrijf GEORGES STRENS bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA COURONNE 211B9; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 129,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van GEORGES STRENS is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES STRENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES STRENS, openstaande posities, locatie van GEORGES STRENS op de kaart.

GEORGES STRENS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES STRENS, company assigned to the tax number BE04923217773. The company GEORGES STRENS is located at the address: AVENUE DE LA COURONNE 211B9; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 129,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of GEORGES STRENS is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES STRENS is not available. You also can look at reviews of GEORGES STRENS, open positions, location of GEORGES STRENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES STRENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES STRENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES STRENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES STRENS, employees, financial statistics.