FREDDY BOONS

Contactgegevens FREDDY BOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY BOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY BOONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MEDARDUSSTRAAT 13; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12393744 (+32-12393744) 12393744 (+32-12393744)

Fax (fax): +32 (53) 336-59-61 +32 (53) 336-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY BOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY BOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY BOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY BOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY BOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY BOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY BOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY BOONS
Products information FREDDY BOONS

BTW identificatienummer (tax): BE02353790283
Ondernemingsnummer: 8464111328
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY BOONS
(Get full report from official database of BE for FREDDY BOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY BOONS
Addition kinds of activities for FREDDY BOONS

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
21319900. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
22419907. Labels, geweven | Labels, woven
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij FREDDY BOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY BOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY BOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY BOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

Zoek naar antwoorden van FREDDY BOONS in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY BOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY BOONS. Laat een reactie achter voor FREDDY BOONS. FREDDY BOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY BOONS. Leave a respond for FREDDY BOONS. FREDDY BOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY BOONS op de google maps. Adres en contacten FREDDY BOONS
Location of FREDDY BOONS on the google maps. Address and contacts of FREDDY BOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY BOONS FREDDY BOONS: 'T HOF VAN VLAANDEREN | CH?TEAU BEAUREGARD | M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA | ROLAND DE NOBELE | EDGARD DESSERS

Other related companies as FREDDY BOONS: 'T HOF VAN VLAANDEREN | CH?TEAU BEAUREGARD | M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA | ROLAND DE NOBELE | EDGARD DESSERS

FREDDY BOONS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY BOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02353790283. Het bedrijf FREDDY BOONS bevindt zich op het adres: SINT-MEDARDUSSTRAAT 13; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van FREDDY BOONS is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY BOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY BOONS, openstaande posities, locatie van FREDDY BOONS op de kaart.

FREDDY BOONS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY BOONS, company assigned to the tax number BE02353790283. The company FREDDY BOONS is located at the address: SINT-MEDARDUSSTRAAT 13; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of FREDDY BOONS is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY BOONS is not available. You also can look at reviews of FREDDY BOONS, open positions, location of FREDDY BOONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY BOONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY BOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY BOONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY BOONS, employees, financial statistics.