M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA
Private companiesTextile Mill Products • M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA

Contactgegevens M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaarveld 50; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 48 13 90 (+32-052 48 13 90) 052 48 13 90 (+32-052 48 13 90)

Fax (fax): 052 47 78 55 (+32-052 47 78 55) 052 47 78 55 (+32-052 47 78 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA
Products information M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07003753662
Ondernemingsnummer: 4907287597
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA
Addition kinds of activities for M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA

504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
20350108. Sojasaus | Soy sauce
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal

Werken bij M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

Zoek naar antwoorden van M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA. Laat een reactie achter voor M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA. M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA. Leave a respond for M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA. M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA
Location of M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA: RENMANS | CORDONN.-SERR. VLEURGAT | OUDE CITRO?N CLUB | GHISLEEN PAUWELS | Ars Coralie

Other related companies as M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA: RENMANS | CORDONN.-SERR. VLEURGAT | OUDE CITRO?N CLUB | GHISLEEN PAUWELS | Ars Coralie

M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07003753662. Het bedrijf M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA bevindt zich op het adres: Zwaarveld 50; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 730,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, openstaande posities, locatie van M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA op de kaart.

M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, company assigned to the tax number BE07003753662. The company M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA is located at the address: Zwaarveld 50; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 730,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kitchen installations. Products created in M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA were not found.
The main activity of M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, open positions, location of M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M & D Roels Schrijnwerkerij BVBA, employees, financial statistics.