DIRK VAN HOOF

Contactgegevens DIRK VAN HOOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VAN HOOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VAN HOOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEVERMONDEVELD 5; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14583534 (+32-14583534) 14583534 (+32-14583534)

Fax (fax): +32 (55) 106-60-42 +32 (55) 106-60-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VAN HOOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VAN HOOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VAN HOOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VAN HOOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VAN HOOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VAN HOOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VAN HOOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VAN HOOF
Products information DIRK VAN HOOF

BTW identificatienummer (tax): BE04992706298
Ondernemingsnummer: 2182128906
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VAN HOOF
(Get full report from official database of BE for DIRK VAN HOOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VAN HOOF
Addition kinds of activities for DIRK VAN HOOF

176100. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical
34440402. Vloeren, celstaal | Flooring, cellular steel
37319901. Baggers, bouw en reparatie | Dredges, building and repairing
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls

Werken bij DIRK VAN HOOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VAN HOOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VAN HOOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VAN HOOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

Zoek naar antwoorden van DIRK VAN HOOF in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VAN HOOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VAN HOOF. Laat een reactie achter voor DIRK VAN HOOF. DIRK VAN HOOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VAN HOOF. Leave a respond for DIRK VAN HOOF. DIRK VAN HOOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VAN HOOF op de google maps. Adres en contacten DIRK VAN HOOF
Location of DIRK VAN HOOF on the google maps. Address and contacts of DIRK VAN HOOF

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VAN HOOF DIRK VAN HOOF: FLVERKOOPKANTOOR ALLBOX & DESOUTER NV | Victorinox | AERTS | EWALD JUNGBLUTH | GERT VAN LANDUYT

Other related companies as DIRK VAN HOOF: FLVERKOOPKANTOOR ALLBOX & DESOUTER NV | Victorinox | AERTS | EWALD JUNGBLUTH | GERT VAN LANDUYT

DIRK VAN HOOF is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VAN HOOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04992706298. Het bedrijf DIRK VAN HOOF bevindt zich op het adres: KIEVERMONDEVELD 5; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van DIRK VAN HOOF is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VAN HOOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VAN HOOF, openstaande posities, locatie van DIRK VAN HOOF op de kaart.

DIRK VAN HOOF is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VAN HOOF, company assigned to the tax number BE04992706298. The company DIRK VAN HOOF is located at the address: KIEVERMONDEVELD 5; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of DIRK VAN HOOF is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VAN HOOF is not available. You also can look at reviews of DIRK VAN HOOF, open positions, location of DIRK VAN HOOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VAN HOOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VAN HOOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VAN HOOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VAN HOOF, employees, financial statistics.