YEGUADA DEL "X"

Contactgegevens YEGUADA DEL "X": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YEGUADA DEL "X": address, phone, fax, email, website, opening hours

YEGUADA DEL "X"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Prés 5; 7971; Beloeil (Basècles), België

Telefoon (phone): 069 56 13 49 (+32-069 56 13 49) 069 56 13 49 (+32-069 56 13 49)

Fax (fax): +32 (81) 895-66-62 +32 (81) 895-66-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YEGUADA DEL "X": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YEGUADA DEL "X""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YEGUADA DEL "X""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YEGUADA DEL "X", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YEGUADA DEL "X". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YEGUADA DEL "X", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YEGUADA DEL "X". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YEGUADA DEL "X"
Products information YEGUADA DEL "X"

BTW identificatienummer (tax): BE08960693359
Ondernemingsnummer: 5050384521
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in YEGUADA DEL "X" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stud farms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YEGUADA DEL "X"
(Get full report from official database of BE for YEGUADA DEL "X")

Aanvulling soorten activiteiten voor YEGUADA DEL "X"
Addition kinds of activities for YEGUADA DEL "X"

295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
542101. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
25190000. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
28160100. Witte pigmenten | White pigments
36440100. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
73729906. Computer software van de uitgever | Publisher's computer software

Werken bij YEGUADA DEL "X": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YEGUADA DEL "X": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YEGUADA DEL "X". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YEGUADA DEL "X". Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van YEGUADA DEL "X" in sociale netwerken
Look for responds of YEGUADA DEL "X" in social networks

Lees alle opmerkingen voor YEGUADA DEL "X". Laat een reactie achter voor YEGUADA DEL "X". YEGUADA DEL "X" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YEGUADA DEL "X". Leave a respond for YEGUADA DEL "X". YEGUADA DEL "X" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YEGUADA DEL "X" op de google maps. Adres en contacten YEGUADA DEL "X"
Location of YEGUADA DEL "X" on the google maps. Address and contacts of YEGUADA DEL "X"

Andere gerelateerde bedrijven als come YEGUADA DEL "X" YEGUADA DEL "X": VAN DYCK | JACQUES MELCHIOR | SART ST-NICOLAS RESIDENCE | BS Promo & Events | BUREAU DETECT'IMMO

Other related companies as YEGUADA DEL "X": VAN DYCK | JACQUES MELCHIOR | SART ST-NICOLAS RESIDENCE | BS Promo & Events | BUREAU DETECT'IMMO

YEGUADA DEL "X" is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YEGUADA DEL "X", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08960693359. Het bedrijf YEGUADA DEL "X" bevindt zich op het adres: Rue des Prés 5; 7971; Beloeil (Basècles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 756,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stud farms. Producten gemaakt in YEGUADA DEL "X" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YEGUADA DEL "X" is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YEGUADA DEL "X" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YEGUADA DEL "X", openstaande posities, locatie van YEGUADA DEL "X" op de kaart.

YEGUADA DEL "X" is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is YEGUADA DEL "X", company assigned to the tax number BE08960693359. The company YEGUADA DEL "X" is located at the address: Rue des Prés 5; 7971; Beloeil (Basècles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 756,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stud farms. Products created in YEGUADA DEL "X" were not found.
The main activity of YEGUADA DEL "X" is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YEGUADA DEL "X" is not available. You also can look at reviews of YEGUADA DEL "X", open positions, location of YEGUADA DEL "X" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YEGUADA DEL "X", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YEGUADA DEL "X", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YEGUADA DEL "X", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YEGUADA DEL "X", employees, financial statistics.