Haras St Martin

Contactgegevens Haras St Martin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haras St Martin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haras St Martin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Martin 18; 5354; Ohey (Jallet), België

Telefoon (phone): 085 61 61 58 (+32-085 61 61 58) 085 61 61 58 (+32-085 61 61 58)

Fax (fax): 085 61 30 86 (+32-085 61 30 86) 085 61 30 86 (+32-085 61 30 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haras St Martin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haras St Martin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haras St Martin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haras St Martin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haras St Martin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haras St Martin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haras St Martin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haras St Martin
Products information Haras St Martin

BTW identificatienummer (tax): BE08372100830
Ondernemingsnummer: 4875976562
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Haras St Martin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stud farms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haras St Martin
(Get full report from official database of BE for Haras St Martin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haras St Martin
Addition kinds of activities for Haras St Martin

2893. Drukinkt | Printing ink
721999. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
16110205. Recurfacing contractant | Resurfacing contractor
23429904. Stichting kleding, vrouwen | Foundation garments, women's
28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes

Werken bij Haras St Martin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haras St Martin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haras St Martin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haras St Martin. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Bediende Facturatie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Haras St Martin in sociale netwerken
Look for responds of Haras St Martin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haras St Martin. Laat een reactie achter voor Haras St Martin. Haras St Martin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haras St Martin. Leave a respond for Haras St Martin. Haras St Martin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haras St Martin op de google maps. Adres en contacten Haras St Martin
Location of Haras St Martin on the google maps. Address and contacts of Haras St Martin

Andere gerelateerde bedrijven als come Haras St Martin Haras St Martin: Van Beylen E | Vidéo-Club Mosan | JEAN-MARC GOSSET | DE PR?TRE | Van Beek A

Other related companies as Haras St Martin: Van Beylen E | Vidéo-Club Mosan | JEAN-MARC GOSSET | DE PR?TRE | Van Beek A

Haras St Martin is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haras St Martin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08372100830. Het bedrijf Haras St Martin bevindt zich op het adres: Rue Saint-Martin 18; 5354; Ohey (Jallet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 460,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stud farms. Producten gemaakt in Haras St Martin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haras St Martin is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haras St Martin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haras St Martin, openstaande posities, locatie van Haras St Martin op de kaart.

Haras St Martin is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haras St Martin, company assigned to the tax number BE08372100830. The company Haras St Martin is located at the address: Rue Saint-Martin 18; 5354; Ohey (Jallet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 460,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stud farms. Products created in Haras St Martin were not found.
The main activity of Haras St Martin is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Haras St Martin is not available. You also can look at reviews of Haras St Martin, open positions, location of Haras St Martin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haras St Martin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haras St Martin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haras St Martin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haras St Martin, employees, financial statistics.