Vermeiren BVBA

Contactgegevens Vermeiren BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeiren BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeiren BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Willebrordusstraat 51; 2960; Brecht, België

Telefoon (phone): 03 633 12 12 (+32-03 633 12 12) 03 633 12 12 (+32-03 633 12 12)

Fax (fax): 03 633 12 12 (+32-03 633 12 12) 03 633 12 12 (+32-03 633 12 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeiren BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeiren BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeiren BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeiren BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeiren BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeiren BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeiren BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeiren BVBA
Products information Vermeiren BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01626220703
Ondernemingsnummer: 3393646240
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Vermeiren BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeiren BVBA
(Get full report from official database of BE for Vermeiren BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeiren BVBA
Addition kinds of activities for Vermeiren BVBA

22990508. Webbing, jute | Webbing, jute
30869900. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
35230111. Hulling machines, landbouw | Hulling machinery, agricultural
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
47319902. Vracht consolidatie | Freight consolidation
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec

Werken bij Vermeiren BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeiren BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeiren BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeiren BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van Vermeiren BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vermeiren BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeiren BVBA. Laat een reactie achter voor Vermeiren BVBA. Vermeiren BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeiren BVBA. Leave a respond for Vermeiren BVBA. Vermeiren BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeiren BVBA op de google maps. Adres en contacten Vermeiren BVBA
Location of Vermeiren BVBA on the google maps. Address and contacts of Vermeiren BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeiren BVBA Vermeiren BVBA: ZARIOH | UNION SPORTCLUB | GEERT BOUTE | SIMON | MONFORT

Other related companies as Vermeiren BVBA: ZARIOH | UNION SPORTCLUB | GEERT BOUTE | SIMON | MONFORT

Vermeiren BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeiren BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01626220703. Het bedrijf Vermeiren BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Willebrordusstraat 51; 2960; Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in Vermeiren BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermeiren BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeiren BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeiren BVBA, openstaande posities, locatie van Vermeiren BVBA op de kaart.

Vermeiren BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vermeiren BVBA, company assigned to the tax number BE01626220703. The company Vermeiren BVBA is located at the address: Sint-Willebrordusstraat 51; 2960; Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stucco contractors. Products created in Vermeiren BVBA were not found.
The main activity of Vermeiren BVBA is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeiren BVBA is not available. You also can look at reviews of Vermeiren BVBA, open positions, location of Vermeiren BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeiren BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeiren BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeiren BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeiren BVBA, employees, financial statistics.