Vandepoele J Plakwerken

Contactgegevens Vandepoele J Plakwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandepoele J Plakwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandepoele J Plakwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lappersfortstraat 30A; 8600; Diksmuide (Leke), België

Telefoon (phone): 051 50 25 92 (+32-051 50 25 92) 051 50 25 92 (+32-051 50 25 92)

Fax (fax): +32 (53) 728-98-99 +32 (53) 728-98-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandepoele J Plakwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandepoele J Plakwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandepoele J Plakwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandepoele J Plakwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandepoele J Plakwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandepoele J Plakwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandepoele J Plakwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandepoele J Plakwerken
Products information Vandepoele J Plakwerken

BTW identificatienummer (tax): BE09505065917
Ondernemingsnummer: 4485137939
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Vandepoele J Plakwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandepoele J Plakwerken
(Get full report from official database of BE for Vandepoele J Plakwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandepoele J Plakwerken
Addition kinds of activities for Vandepoele J Plakwerken

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
596103. Boek en record clubs | Book and record clubs
737900. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
28190917. Mercurius, opnieuw afgestemd | Mercury, redistilled
31519902. Handschoenen, leer: werk | Gloves, leather: work
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
51699911. Silicium smeermiddelen | Silicon lubricants

Werken bij Vandepoele J Plakwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandepoele J Plakwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandepoele J Plakwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandepoele J Plakwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van Vandepoele J Plakwerken in sociale netwerken
Look for responds of Vandepoele J Plakwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandepoele J Plakwerken. Laat een reactie achter voor Vandepoele J Plakwerken. Vandepoele J Plakwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandepoele J Plakwerken. Leave a respond for Vandepoele J Plakwerken. Vandepoele J Plakwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandepoele J Plakwerken op de google maps. Adres en contacten Vandepoele J Plakwerken
Location of Vandepoele J Plakwerken on the google maps. Address and contacts of Vandepoele J Plakwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandepoele J Plakwerken Vandepoele J Plakwerken: W.C.SPORTVR.DE HEIDEBLOEM RUNKELEN | Gipsy | FRAN?OIS VAN GORP | LIBERALE MUTUALITEITEN-VLAAMS GEWEST | Atina Drukkerij

Other related companies as Vandepoele J Plakwerken: W.C.SPORTVR.DE HEIDEBLOEM RUNKELEN | Gipsy | FRAN?OIS VAN GORP | LIBERALE MUTUALITEITEN-VLAAMS GEWEST | Atina Drukkerij

Vandepoele J Plakwerken is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandepoele J Plakwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09505065917. Het bedrijf Vandepoele J Plakwerken bevindt zich op het adres: Lappersfortstraat 30A; 8600; Diksmuide (Leke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 391,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in Vandepoele J Plakwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandepoele J Plakwerken is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandepoele J Plakwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandepoele J Plakwerken, openstaande posities, locatie van Vandepoele J Plakwerken op de kaart.

Vandepoele J Plakwerken is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandepoele J Plakwerken, company assigned to the tax number BE09505065917. The company Vandepoele J Plakwerken is located at the address: Lappersfortstraat 30A; 8600; Diksmuide (Leke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 391,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stucco contractors. Products created in Vandepoele J Plakwerken were not found.
The main activity of Vandepoele J Plakwerken is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandepoele J Plakwerken is not available. You also can look at reviews of Vandepoele J Plakwerken, open positions, location of Vandepoele J Plakwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandepoele J Plakwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandepoele J Plakwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandepoele J Plakwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandepoele J Plakwerken, employees, financial statistics.