V.A.K.

Contactgegevens V.A.K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.A.K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.A.K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Willekenslaan 114; 3130; Begijnendijk (Betekom), België

Telefoon (phone): 016 53 58 90; 0495 20 63 63 (+32-016 53 58 90; 0495 20 63 63) 016 53 58 90; 0495 20 63 63 (+32-016 53 58 90; 0495 20 63 63)

Fax (fax): 016 53 58 90 (+32-016 53 58 90) 016 53 58 90 (+32-016 53 58 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.A.K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.A.K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.A.K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.A.K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.A.K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.A.K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.A.K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.A.K.
Products information V.A.K.

BTW identificatienummer (tax): BE03960540771
Ondernemingsnummer: 1855285644
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in V.A.K. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.A.K.
(Get full report from official database of BE for V.A.K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.A.K.
Addition kinds of activities for V.A.K.

02729903. Paardenboerderij | Horse farm
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
36639909. Satellieten, communicatie | Satellites, communications
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies
50879914. Stemmachines | Voting machines

Werken bij V.A.K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.A.K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.A.K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.A.K.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van V.A.K. in sociale netwerken
Look for responds of V.A.K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.A.K.. Laat een reactie achter voor V.A.K.. V.A.K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.A.K.. Leave a respond for V.A.K.. V.A.K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.A.K. op de google maps. Adres en contacten V.A.K.
Location of V.A.K. on the google maps. Address and contacts of V.A.K.

Andere gerelateerde bedrijven als come V.A.K. V.A.K.: BOSSUYT ROGER & CO | ANNA WITTEBROODT | RENE BAISYPONT | LILIANE NESTOR | More Communication SA

Other related companies as V.A.K.: BOSSUYT ROGER & CO | ANNA WITTEBROODT | RENE BAISYPONT | LILIANE NESTOR | More Communication SA

V.A.K. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.A.K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03960540771. Het bedrijf V.A.K. bevindt zich op het adres: Willekenslaan 114; 3130; Begijnendijk (Betekom). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in V.A.K. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.A.K. is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.A.K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.A.K., openstaande posities, locatie van V.A.K. op de kaart.

V.A.K. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.A.K., company assigned to the tax number BE03960540771. The company V.A.K. is located at the address: Willekenslaan 114; 3130; Begijnendijk (Betekom). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stucco contractors. Products created in V.A.K. were not found.
The main activity of V.A.K. is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.A.K. is not available. You also can look at reviews of V.A.K., open positions, location of V.A.K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.A.K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.A.K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.A.K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.A.K., employees, financial statistics.