S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL

Contactgegevens S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Routeux 19; 6860; Léglise, België

Telefoon (phone): 063 43 37 71 (+32-063 43 37 71) 063 43 37 71 (+32-063 43 37 71)

Fax (fax): +32 (4) 432-27-84 +32 (4) 432-27-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL
Products information S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06296508789
Ondernemingsnummer: 9623992919
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL
(Get full report from official database of BE for S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL
Addition kinds of activities for S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL

393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
628200. Beleggingsadvies | Investment advice
17999925. Petroleumopslagtanks, pompen en afvoer | Petroleum storage tanks, pumping and draining
28190913. Mangandioxide poeder, synthetisch | Manganese dioxide powder, synthetic
28420201. Autolak | Automobile polish
28920215. Pentaerythritol tetranitraat, petn | Pentaerythritol tetranitrate, petn
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec

Werken bij S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL in sociale netwerken
Look for responds of S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL. Laat een reactie achter voor S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL. S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL. Leave a respond for S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL. S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL op de google maps. Adres en contacten S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL
Location of S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL on the google maps. Address and contacts of S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL: HULP DER PATROONS | SCHOETERS | PIERRE SAEY | ROBERT BORMS | MARINO FIETSEN & BROMFIETSEN

Other related companies as S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL: HULP DER PATROONS | SCHOETERS | PIERRE SAEY | ROBERT BORMS | MARINO FIETSEN & BROMFIETSEN

S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06296508789. Het bedrijf S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Routeux 19; 6860; Léglise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, openstaande posities, locatie van S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL op de kaart.

S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, company assigned to the tax number BE06296508789. The company S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL is located at the address: Rue du Routeux 19; 6860; Léglise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stucco contractors. Products created in S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL were not found.
The main activity of S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL is not available. You also can look at reviews of S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, open positions, location of S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.C.R.I.S. Bovy Cravatte SPRL, employees, financial statistics.