Proot R

Contactgegevens Proot R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Proot R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Proot R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Taulet 7; 7334; Saint-Ghislain (Villerot), België

Telefoon (phone): 065 52 05 22 (+32-065 52 05 22) 065 52 05 22 (+32-065 52 05 22)

Fax (fax): 065 52 05 22 (+32-065 52 05 22) 065 52 05 22 (+32-065 52 05 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Proot R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Proot R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Proot R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Proot R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Proot R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Proot R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Proot R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Proot R
Products information Proot R

BTW identificatienummer (tax): BE05952911376
Ondernemingsnummer: 4100341796
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Proot R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Proot R
(Get full report from official database of BE for Proot R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Proot R
Addition kinds of activities for Proot R

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
769903. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
34239910. Randgereedschap voor houtbewerking: augers, bits, gimlets, etc. | Edge tools for woodworking: augers, bits, gimlets, etc.
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij Proot R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Proot R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Proot R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Proot R. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Monteur (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: WESTLAND

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Proot R in sociale netwerken
Look for responds of Proot R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Proot R. Laat een reactie achter voor Proot R. Proot R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Proot R. Leave a respond for Proot R. Proot R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Proot R op de google maps. Adres en contacten Proot R
Location of Proot R on the google maps. Address and contacts of Proot R

Andere gerelateerde bedrijven als come Proot R Proot R: DIEMA'S BOERENBROOD | VAN DE ZANDE INTERIEUR | MECAPRINT | Dafra | GARAGE ST.MICHEL

Other related companies as Proot R: DIEMA'S BOERENBROOD | VAN DE ZANDE INTERIEUR | MECAPRINT | Dafra | GARAGE ST.MICHEL

Proot R is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Proot R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05952911376. Het bedrijf Proot R bevindt zich op het adres: Rue Jules Taulet 7; 7334; Saint-Ghislain (Villerot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in Proot R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Proot R is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Proot R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Proot R, openstaande posities, locatie van Proot R op de kaart.

Proot R is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Proot R, company assigned to the tax number BE05952911376. The company Proot R is located at the address: Rue Jules Taulet 7; 7334; Saint-Ghislain (Villerot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stucco contractors. Products created in Proot R were not found.
The main activity of Proot R is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Proot R is not available. You also can look at reviews of Proot R, open positions, location of Proot R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Proot R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Proot R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Proot R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Proot R, employees, financial statistics.