PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA

Contactgegevens PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boskant 51; 2460; Kasterlee (Lichtaart), België

Telefoon (phone): 014 55 67 04; 0475 89 37 12 (+32-014 55 67 04; 0475 89 37 12) 014 55 67 04; 0475 89 37 12 (+32-014 55 67 04; 0475 89 37 12)

Fax (fax): 014 55 67 06 (+32-014 55 67 06) 014 55 67 06 (+32-014 55 67 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA
Products information PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07234191894
Ondernemingsnummer: 4345611572
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA
(Get full report from official database of BE for PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA
Addition kinds of activities for PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
701104. Inns | Inns
20640102. Fruitschil gekonfijt, gekristalliseerd, glace of geglazuurd | Fruit peel candied, crystallized, glace or glazed
23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric

Werken bij PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA. Laat een reactie achter voor PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA. PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA. Leave a respond for PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA. PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA op de google maps. Adres en contacten PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA
Location of PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA on the google maps. Address and contacts of PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA: INT. RECOVER COMPAGNY | JONGENSTEHUIS I. CORNELIS | Fernanda | F.D.S. FLUDER | KRANTENSHOP KATHLEEN

Other related companies as PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA: INT. RECOVER COMPAGNY | JONGENSTEHUIS I. CORNELIS | Fernanda | F.D.S. FLUDER | KRANTENSHOP KATHLEEN

PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234191894. Het bedrijf PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA bevindt zich op het adres: Boskant 51; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, openstaande posities, locatie van PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA op de kaart.

PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, company assigned to the tax number BE07234191894. The company PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA is located at the address: Boskant 51; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stucco contractors. Products created in PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA were not found.
The main activity of PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA is not available. You also can look at reviews of PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, open positions, location of PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLAFONNEERWERKEN PUTS BVBA, employees, financial statistics.