LORTHIOIR WILLIAM

Particuliere bedrijvenBosbouw • LORTHIOIR WILLIAM
Private companiesForestry • LORTHIOIR WILLIAM

Contactgegevens LORTHIOIR WILLIAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LORTHIOIR WILLIAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LORTHIOIR WILLIAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert I 37; 7611; Rumes (La Glanerie), België

Telefoon (phone): 069 64 97 62; 0475 65 76 05 (+32-069 64 97 62; 0475 65 76 05) 069 64 97 62; 0475 65 76 05 (+32-069 64 97 62; 0475 65 76 05)

Fax (fax): 069 64 97 62 (+32-069 64 97 62) 069 64 97 62 (+32-069 64 97 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LORTHIOIR WILLIAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LORTHIOIR WILLIAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LORTHIOIR WILLIAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LORTHIOIR WILLIAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LORTHIOIR WILLIAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LORTHIOIR WILLIAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LORTHIOIR WILLIAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LORTHIOIR WILLIAM
Products information LORTHIOIR WILLIAM

BTW identificatienummer (tax): BE08774749755
Ondernemingsnummer: 4902893066
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LORTHIOIR WILLIAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LORTHIOIR WILLIAM
(Get full report from official database of BE for LORTHIOIR WILLIAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LORTHIOIR WILLIAM
Addition kinds of activities for LORTHIOIR WILLIAM

4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
284202. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
07230207. Graan frezen; | Grain milling; custom services
07429902. Dierenarts, dierlijke specialiteiten | Veterinarian, animal specialties
38610101. Blauwdruk doek of papier, gevoelig | Blueprint cloth or paper, sensitized
51910303. Zaden: veld, tuin en bloem | Seeds: field, garden, and flower
72519901. Hoed schoonmaken en blokkeren winkel | Hat cleaning and blocking shop
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency

Werken bij LORTHIOIR WILLIAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LORTHIOIR WILLIAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LORTHIOIR WILLIAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LORTHIOIR WILLIAM. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van LORTHIOIR WILLIAM in sociale netwerken
Look for responds of LORTHIOIR WILLIAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LORTHIOIR WILLIAM. Laat een reactie achter voor LORTHIOIR WILLIAM. LORTHIOIR WILLIAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LORTHIOIR WILLIAM. Leave a respond for LORTHIOIR WILLIAM. LORTHIOIR WILLIAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LORTHIOIR WILLIAM op de google maps. Adres en contacten LORTHIOIR WILLIAM
Location of LORTHIOIR WILLIAM on the google maps. Address and contacts of LORTHIOIR WILLIAM

Andere gerelateerde bedrijven als come LORTHIOIR WILLIAM LORTHIOIR WILLIAM: Cattiez Ph | OLENSE KINDERTEMPEL | De Brauw L | JAN VAN DEN KIEBOOM | COIFFURE CHRISTIANE

Other related companies as LORTHIOIR WILLIAM: Cattiez Ph | OLENSE KINDERTEMPEL | De Brauw L | JAN VAN DEN KIEBOOM | COIFFURE CHRISTIANE

LORTHIOIR WILLIAM is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LORTHIOIR WILLIAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774749755. Het bedrijf LORTHIOIR WILLIAM bevindt zich op het adres: Rue Albert I 37; 7611; Rumes (La Glanerie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 706,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in LORTHIOIR WILLIAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LORTHIOIR WILLIAM is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LORTHIOIR WILLIAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LORTHIOIR WILLIAM, openstaande posities, locatie van LORTHIOIR WILLIAM op de kaart.

LORTHIOIR WILLIAM is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LORTHIOIR WILLIAM, company assigned to the tax number BE08774749755. The company LORTHIOIR WILLIAM is located at the address: Rue Albert I 37; 7611; Rumes (La Glanerie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 706,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stucco contractors. Products created in LORTHIOIR WILLIAM were not found.
The main activity of LORTHIOIR WILLIAM is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LORTHIOIR WILLIAM is not available. You also can look at reviews of LORTHIOIR WILLIAM, open positions, location of LORTHIOIR WILLIAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LORTHIOIR WILLIAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LORTHIOIR WILLIAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LORTHIOIR WILLIAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LORTHIOIR WILLIAM, employees, financial statistics.