Deheegher L

Contactgegevens Deheegher L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deheegher L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deheegher L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverlaai 50; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 73 56 (+32-056 22 73 56) 056 22 73 56 (+32-056 22 73 56)

Fax (fax): 056 20 30 91 (+32-056 20 30 91) 056 20 30 91 (+32-056 20 30 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deheegher L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deheegher L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deheegher L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deheegher L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deheegher L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deheegher L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deheegher L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deheegher L
Products information Deheegher L

BTW identificatienummer (tax): BE05251434326
Ondernemingsnummer: 5391784667
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Deheegher L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deheegher L
(Get full report from official database of BE for Deheegher L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deheegher L
Addition kinds of activities for Deheegher L

01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
28650203. benzine | Benzene
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'
58120303. Chili staan | Chili stand
91999902. Staatsdienskommissie, regering | Civil service commission, government

Werken bij Deheegher L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deheegher L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deheegher L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deheegher L. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Deheegher L in sociale netwerken
Look for responds of Deheegher L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deheegher L. Laat een reactie achter voor Deheegher L. Deheegher L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deheegher L. Leave a respond for Deheegher L. Deheegher L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deheegher L op de google maps. Adres en contacten Deheegher L
Location of Deheegher L on the google maps. Address and contacts of Deheegher L

Andere gerelateerde bedrijven als come Deheegher L Deheegher L: Ossaer G-Geldof bvba | PAUL D?HOSE | NICODEME | Bureau d'Etudes Unibel SPRL | LAERMANS

Other related companies as Deheegher L: Ossaer G-Geldof bvba | PAUL D?HOSE | NICODEME | Bureau d'Etudes Unibel SPRL | LAERMANS

Deheegher L is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deheegher L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05251434326. Het bedrijf Deheegher L bevindt zich op het adres: Beverlaai 50; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in Deheegher L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deheegher L is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deheegher L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deheegher L, openstaande posities, locatie van Deheegher L op de kaart.

Deheegher L is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deheegher L, company assigned to the tax number BE05251434326. The company Deheegher L is located at the address: Beverlaai 50; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stucco contractors. Products created in Deheegher L were not found.
The main activity of Deheegher L is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Deheegher L is not available. You also can look at reviews of Deheegher L, open positions, location of Deheegher L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deheegher L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deheegher L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deheegher L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deheegher L, employees, financial statistics.