DECEUNINCK PEDRO

Contactgegevens DECEUNINCK PEDRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECEUNINCK PEDRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECEUNINCK PEDRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 135; 8850; Ardooie, België

Telefoon (phone): 051 74 57 90; 0479 81 44 61 (+32-051 74 57 90; 0479 81 44 61) 051 74 57 90; 0479 81 44 61 (+32-051 74 57 90; 0479 81 44 61)

Fax (fax): 051 74 57 90 (+32-051 74 57 90) 051 74 57 90 (+32-051 74 57 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECEUNINCK PEDRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECEUNINCK PEDRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECEUNINCK PEDRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECEUNINCK PEDRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECEUNINCK PEDRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECEUNINCK PEDRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECEUNINCK PEDRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECEUNINCK PEDRO
Products information DECEUNINCK PEDRO

BTW identificatienummer (tax): BE05309387207
Ondernemingsnummer: 5690338134
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DECEUNINCK PEDRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECEUNINCK PEDRO
(Get full report from official database of BE for DECEUNINCK PEDRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECEUNINCK PEDRO
Addition kinds of activities for DECEUNINCK PEDRO

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels
50940301. Klokken | Clocks
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij DECEUNINCK PEDRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECEUNINCK PEDRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECEUNINCK PEDRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECEUNINCK PEDRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van DECEUNINCK PEDRO in sociale netwerken
Look for responds of DECEUNINCK PEDRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECEUNINCK PEDRO. Laat een reactie achter voor DECEUNINCK PEDRO. DECEUNINCK PEDRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECEUNINCK PEDRO. Leave a respond for DECEUNINCK PEDRO. DECEUNINCK PEDRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECEUNINCK PEDRO op de google maps. Adres en contacten DECEUNINCK PEDRO
Location of DECEUNINCK PEDRO on the google maps. Address and contacts of DECEUNINCK PEDRO

Andere gerelateerde bedrijven als come DECEUNINCK PEDRO DECEUNINCK PEDRO: RENMANS | DUBOIS MARCEL | LA P'TITE BOUTIK-ARTISANAT D'ART SPRL | N.M.K.N. | LEONIDAS

Other related companies as DECEUNINCK PEDRO: RENMANS | DUBOIS MARCEL | LA P'TITE BOUTIK-ARTISANAT D'ART SPRL | N.M.K.N. | LEONIDAS

DECEUNINCK PEDRO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECEUNINCK PEDRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05309387207. Het bedrijf DECEUNINCK PEDRO bevindt zich op het adres: Stationsstraat 135; 8850; Ardooie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in DECEUNINCK PEDRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECEUNINCK PEDRO is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECEUNINCK PEDRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECEUNINCK PEDRO, openstaande posities, locatie van DECEUNINCK PEDRO op de kaart.

DECEUNINCK PEDRO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECEUNINCK PEDRO, company assigned to the tax number BE05309387207. The company DECEUNINCK PEDRO is located at the address: Stationsstraat 135; 8850; Ardooie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stucco contractors. Products created in DECEUNINCK PEDRO were not found.
The main activity of DECEUNINCK PEDRO is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECEUNINCK PEDRO is not available. You also can look at reviews of DECEUNINCK PEDRO, open positions, location of DECEUNINCK PEDRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECEUNINCK PEDRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECEUNINCK PEDRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECEUNINCK PEDRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECEUNINCK PEDRO, employees, financial statistics.