DEBIE

Contactgegevens DEBIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heieinde 56; 2360; Oud-Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 28 83 (+32-014 42 28 83) 014 42 28 83 (+32-014 42 28 83)

Fax (fax): 014 42 03 41 (+32-014 42 03 41) 014 42 03 41 (+32-014 42 03 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBIE
Products information DEBIE

BTW identificatienummer (tax): BE09289733886
Ondernemingsnummer: 6361602783
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DEBIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBIE
(Get full report from official database of BE for DEBIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBIE
Addition kinds of activities for DEBIE

829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
01720000. druiven | Grapes
01759903. Kersenboomgaard | Cherry orchard
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
30890324. Fiberglass deuren | Fiberglass doors
32310500. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems

Werken bij DEBIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van DEBIE in sociale netwerken
Look for responds of DEBIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBIE. Laat een reactie achter voor DEBIE. DEBIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBIE. Leave a respond for DEBIE. DEBIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBIE op de google maps. Adres en contacten DEBIE
Location of DEBIE on the google maps. Address and contacts of DEBIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBIE DEBIE: GENERAL STEEL INTERNATIONAL | BUREAU M. VANDERSTEEN | BANCONTACT-MISTER CASH | FILIP SAP | PAULUS ROMBOUTS

Other related companies as DEBIE: GENERAL STEEL INTERNATIONAL | BUREAU M. VANDERSTEEN | BANCONTACT-MISTER CASH | FILIP SAP | PAULUS ROMBOUTS

DEBIE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09289733886. Het bedrijf DEBIE bevindt zich op het adres: Heieinde 56; 2360; Oud-Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in DEBIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEBIE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBIE, openstaande posities, locatie van DEBIE op de kaart.

DEBIE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBIE, company assigned to the tax number BE09289733886. The company DEBIE is located at the address: Heieinde 56; 2360; Oud-Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stucco contractors. Products created in DEBIE were not found.
The main activity of DEBIE is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBIE is not available. You also can look at reviews of DEBIE, open positions, location of DEBIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBIE, employees, financial statistics.