DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN

Contactgegevens DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalbroekstraat 6; 9890; Gavere (Semmerzake), België

Telefoon (phone): 09 384 54 87 (+32-09 384 54 87) 09 384 54 87 (+32-09 384 54 87)

Fax (fax): 09 384 54 87 (+32-09 384 54 87) 09 384 54 87 (+32-09 384 54 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN
Products information DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09383666992
Ondernemingsnummer: 5864471435
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN
(Get full report from official database of BE for DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN
Addition kinds of activities for DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN

22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
24210400. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
33999906. Cryogene behandeling van metaal | Cryogenic treatment of metal
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care

Werken bij DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

Zoek naar antwoorden van DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN. Laat een reactie achter voor DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN. DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN. Leave a respond for DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN. DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN op de google maps. Adres en contacten DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN
Location of DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN on the google maps. Address and contacts of DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN: De Clercq M | LA VILLA | BRUNO THYS | GARAGE VANKERCKHOVE | BUYCK CARROSSERIE & DEPANNAGE

Other related companies as DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN: De Clercq M | LA VILLA | BRUNO THYS | GARAGE VANKERCKHOVE | BUYCK CARROSSERIE & DEPANNAGE

DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09383666992. Het bedrijf DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN bevindt zich op het adres: Aalbroekstraat 6; 9890; Gavere (Semmerzake). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 570,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, openstaande posities, locatie van DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN op de kaart.

DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, company assigned to the tax number BE09383666992. The company DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN is located at the address: Aalbroekstraat 6; 9890; Gavere (Semmerzake). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 570,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stucco contractors. Products created in DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN were not found.
The main activity of DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN is not available. You also can look at reviews of DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, open positions, location of DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ROUCK LUCIEN & KURT PLAFONNEERWERKEN, employees, financial statistics.