DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA

Contactgegevens DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Munkbosstraat 9; 9630; Zwalm (Dikkele), België

Telefoon (phone): 055 49 85 18 (+32-055 49 85 18) 055 49 85 18 (+32-055 49 85 18)

Fax (fax): 055 49 85 18 (+32-055 49 85 18) 055 49 85 18 (+32-055 49 85 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA
Products information DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01713836669
Ondernemingsnummer: 9219421386
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA
Addition kinds of activities for DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA

355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
506302. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
22530205. Sjaals, breien | Shawls, knit
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
28360503. virussen | Viruses
35230300. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
39440311. Dominoes | Dominoes
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)

Werken bij DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • R?ceptionniste Student Part Time (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    T?ches principales de la R?ceptionniste Student Part Time : Gestion des appels entrants, prise des messages et transfert aux consultants Accueil des candidats, les installer dans une salle de r?union, proposer un caf? Gestion des dossiers (demandes des informations aux candidats, copie des documents l?gaux, prise de photos, etc.) Gestion des salles de r?union (planning, pr?paration, rangement) Encodage et scanning des dossiers Commande du mat?riel de bureau, des boissons, etc. Gestion du b?timent (probl?me ascenseur, technique) Gestion du courrier, distribution, etc. Backup des assistantes Diverses taches administratives

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA. DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA. Leave a respond for DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA. DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA
Location of DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA: PATRICE CEUTERICK | MUTUALIT? SOCIALISTE | Ligue du Coin Terre | ETIENNE DUQUESNE | Macolux BVBA

Other related companies as DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA: PATRICE CEUTERICK | MUTUALIT? SOCIALISTE | Ligue du Coin Terre | ETIENNE DUQUESNE | Macolux BVBA

DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713836669. Het bedrijf DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Munkbosstraat 9; 9630; Zwalm (Dikkele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA op de kaart.

DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE01713836669. The company DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA is located at the address: Munkbosstraat 9; 9630; Zwalm (Dikkele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stucco contractors. Products created in DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA were not found.
The main activity of DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, open positions, location of DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BEIR PLAFONNEERWERKEN BVBA, employees, financial statistics.