Macolux BVBA

Contactgegevens Macolux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Macolux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Macolux BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ekselsebaan 39; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel), België

Telefoon (phone): 011 73 12 04 (+32-011 73 12 04) 011 73 12 04 (+32-011 73 12 04)

Fax (fax): 011 73 12 04 (+32-011 73 12 04) 011 73 12 04 (+32-011 73 12 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Macolux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Macolux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Macolux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Macolux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Macolux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Macolux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Macolux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Macolux BVBA
Products information Macolux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01873413085
Ondernemingsnummer: 4453826904
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Macolux BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Macolux BVBA
(Get full report from official database of BE for Macolux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Macolux BVBA
Addition kinds of activities for Macolux BVBA

201503. Eier verwerking | Egg processing
232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
32910102. Sponzen, schuren: metallic | Sponges, scouring: metallic
58120309. Eten bars | Food bars

Werken bij Macolux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Macolux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Macolux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Macolux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener nettenmachine (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediener van de nettenmachine zorg je voor de bediening en de goede werking van de machine

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

  • dakwerker (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Helpen en uitvoeren van dakwerken. Zowel platte als hellende daken. Werken met EPDM Leien leggen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Autotechnieker M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - het stellen van de diagnoses - het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerkzaamheden

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van Macolux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Macolux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Macolux BVBA. Laat een reactie achter voor Macolux BVBA. Macolux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Macolux BVBA. Leave a respond for Macolux BVBA. Macolux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Macolux BVBA op de google maps. Adres en contacten Macolux BVBA
Location of Macolux BVBA on the google maps. Address and contacts of Macolux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Macolux BVBA Macolux BVBA: GEMEENTELIJKE P.O.B. | VAN MEULEBROECK | HUENAERTS | Houman Garage-Carrosserie | FLINTERWHEELS SA

Other related companies as Macolux BVBA: GEMEENTELIJKE P.O.B. | VAN MEULEBROECK | HUENAERTS | Houman Garage-Carrosserie | FLINTERWHEELS SA

Macolux BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Macolux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01873413085. Het bedrijf Macolux BVBA bevindt zich op het adres: Ekselsebaan 39; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in Macolux BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Macolux BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Macolux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Macolux BVBA, openstaande posities, locatie van Macolux BVBA op de kaart.

Macolux BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Macolux BVBA, company assigned to the tax number BE01873413085. The company Macolux BVBA is located at the address: Ekselsebaan 39; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. Products created in Macolux BVBA were not found.
The main activity of Macolux BVBA is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Macolux BVBA is not available. You also can look at reviews of Macolux BVBA, open positions, location of Macolux BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Macolux BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Macolux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Macolux BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Macolux BVBA, employees, financial statistics.