KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW
Private companiesMiscellaneous Repair Services • KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW

Contactgegevens KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Merodelei 220 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-47-14-40 32-14-47-14-40

Fax (fax): 32-14-47-14-44 32-14-47-14-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW
Products information KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08022735595
Ondernemingsnummer: 2777587890
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW
(Get full report from official database of BE for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW
Addition kinds of activities for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW

513601. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
34839906. Diepteheffingen en onderdelen (afzetting) | Depth charges and parts (ordnance)
38269907. Milieutechnische apparatuur | Environmental testing equipment
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts

Werken bij KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW in sociale netwerken
Look for responds of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW. Laat een reactie achter voor KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW. KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW. Leave a respond for KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW. KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW op de google maps. Adres en contacten KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW
Location of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW on the google maps. Address and contacts of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW: PAUL VAN DAMME | MICHELE HENSSENS | KRIBBE 'T KABOUTERKE | ROBIN DERKINDEREN | Verfaillie E

Other related companies as KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW: PAUL VAN DAMME | MICHELE HENSSENS | KRIBBE 'T KABOUTERKE | ROBIN DERKINDEREN | Verfaillie E

KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08022735595. Het bedrijf KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW bevindt zich op het adres: De Merodelei 220 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, openstaande posities, locatie van KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW op de kaart.

KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, company assigned to the tax number BE08022735595. The company KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW is located at the address: De Merodelei 220 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Education. Products created in KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW were not found.
The main activity of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW is not available. You also can look at reviews of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, open positions, location of KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM VZW, employees, financial statistics.