CEILING DESIGN 4 V

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CEILING DESIGN 4 V
Private companiesCoal Mining • CEILING DESIGN 4 V

Contactgegevens CEILING DESIGN 4 V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEILING DESIGN 4 V: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEILING DESIGN 4 V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berthoutsstraat 4; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 269 71 63 (+32-02 269 71 63) 02 269 71 63 (+32-02 269 71 63)

Fax (fax): 02 269 71 63; 02 306 65 99 (+32-02 269 71 63; 02 306 65 99) 02 269 71 63; 02 306 65 99 (+32-02 269 71 63; 02 306 65 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEILING DESIGN 4 V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEILING DESIGN 4 V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEILING DESIGN 4 V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEILING DESIGN 4 V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEILING DESIGN 4 V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEILING DESIGN 4 V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEILING DESIGN 4 V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEILING DESIGN 4 V
Products information CEILING DESIGN 4 V

BTW identificatienummer (tax): BE03558441162
Ondernemingsnummer: 7930725097
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Ceilings

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEILING DESIGN 4 V
(Get full report from official database of BE for CEILING DESIGN 4 V)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEILING DESIGN 4 V
Addition kinds of activities for CEILING DESIGN 4 V

104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
20649916. Noten, snoep bedekt | Nuts, candy covered
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
32979904. Grafiet vuurvaste materialen: koolstofbinding of keramische binding | Graphite refractories: carbon bond or ceramic bond

Werken bij CEILING DESIGN 4 V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEILING DESIGN 4 V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEILING DESIGN 4 V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEILING DESIGN 4 V. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van CEILING DESIGN 4 V in sociale netwerken
Look for responds of CEILING DESIGN 4 V in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEILING DESIGN 4 V. Laat een reactie achter voor CEILING DESIGN 4 V. CEILING DESIGN 4 V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEILING DESIGN 4 V. Leave a respond for CEILING DESIGN 4 V. CEILING DESIGN 4 V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEILING DESIGN 4 V op de google maps. Adres en contacten CEILING DESIGN 4 V
Location of CEILING DESIGN 4 V on the google maps. Address and contacts of CEILING DESIGN 4 V

Andere gerelateerde bedrijven als come CEILING DESIGN 4 V CEILING DESIGN 4 V: Renco | DECOSTAR | B & R | PETER VERCRUYSSE | Sunparks nv

Other related companies as CEILING DESIGN 4 V: Renco | DECOSTAR | B & R | PETER VERCRUYSSE | Sunparks nv

CEILING DESIGN 4 V is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CEILING DESIGN 4 V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03558441162. Het bedrijf CEILING DESIGN 4 V bevindt zich op het adres: Berthoutsstraat 4; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stucco contractors. Lijst met producten zijn Ceilings.
De hoofdactiviteit van CEILING DESIGN 4 V is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEILING DESIGN 4 V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEILING DESIGN 4 V, openstaande posities, locatie van CEILING DESIGN 4 V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CEILING DESIGN 4 V is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CEILING DESIGN 4 V, company assigned to the tax number BE03558441162. The company CEILING DESIGN 4 V is located at the address: Berthoutsstraat 4; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stucco contractors. List of products are Ceilings.
The main activity of CEILING DESIGN 4 V is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CEILING DESIGN 4 V is not available. You also can look at reviews of CEILING DESIGN 4 V, open positions, location of CEILING DESIGN 4 V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEILING DESIGN 4 V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEILING DESIGN 4 V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEILING DESIGN 4 V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEILING DESIGN 4 V, employees, financial statistics.