CAENEPENNE P & Zn

Contactgegevens CAENEPENNE P & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAENEPENNE P & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAENEPENNE P & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 't Angereelstraat 51; 9400; Ninove (Appelterre-Eichem), België

Telefoon (phone): 054 33 45 62 (+32-054 33 45 62) 054 33 45 62 (+32-054 33 45 62)

Fax (fax): +32 (53) 803-95-74 +32 (53) 803-95-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAENEPENNE P & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAENEPENNE P & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAENEPENNE P & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAENEPENNE P & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAENEPENNE P & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAENEPENNE P & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAENEPENNE P & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAENEPENNE P & Zn
Products information CAENEPENNE P & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE06532440185
Ondernemingsnummer: 7085876464
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CAENEPENNE P & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAENEPENNE P & Zn
(Get full report from official database of BE for CAENEPENNE P & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAENEPENNE P & Zn
Addition kinds of activities for CAENEPENNE P & Zn

207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
30690503. Strips, laars of schoen solderen: rubber, compositie of vezel | Soling strips, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
33219906. Spoorwielen en remschoenen, gietijzer | Railroad car wheels and brake shoes, cast iron
50499904. Apparatuur en accessoires voor metalen locaties | Metal locating equipment and accessories
52110505. Stenen | Paving stones

Werken bij CAENEPENNE P & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAENEPENNE P & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAENEPENNE P & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAENEPENNE P & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

    Regio: EKSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van CAENEPENNE P & Zn in sociale netwerken
Look for responds of CAENEPENNE P & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAENEPENNE P & Zn. Laat een reactie achter voor CAENEPENNE P & Zn. CAENEPENNE P & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAENEPENNE P & Zn. Leave a respond for CAENEPENNE P & Zn. CAENEPENNE P & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAENEPENNE P & Zn op de google maps. Adres en contacten CAENEPENNE P & Zn
Location of CAENEPENNE P & Zn on the google maps. Address and contacts of CAENEPENNE P & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come CAENEPENNE P & Zn CAENEPENNE P & Zn: R.C.O. TRIVIEROIS | SPORTIEVAK | Résidence Neuve Cour | PETER LANKENS | Allard Fils (Maison)

Other related companies as CAENEPENNE P & Zn: R.C.O. TRIVIEROIS | SPORTIEVAK | Résidence Neuve Cour | PETER LANKENS | Allard Fils (Maison)

CAENEPENNE P & Zn is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAENEPENNE P & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06532440185. Het bedrijf CAENEPENNE P & Zn bevindt zich op het adres: 't Angereelstraat 51; 9400; Ninove (Appelterre-Eichem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in CAENEPENNE P & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAENEPENNE P & Zn is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAENEPENNE P & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAENEPENNE P & Zn, openstaande posities, locatie van CAENEPENNE P & Zn op de kaart.

CAENEPENNE P & Zn is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAENEPENNE P & Zn, company assigned to the tax number BE06532440185. The company CAENEPENNE P & Zn is located at the address: 't Angereelstraat 51; 9400; Ninove (Appelterre-Eichem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stucco contractors. Products created in CAENEPENNE P & Zn were not found.
The main activity of CAENEPENNE P & Zn is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAENEPENNE P & Zn is not available. You also can look at reviews of CAENEPENNE P & Zn, open positions, location of CAENEPENNE P & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAENEPENNE P & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAENEPENNE P & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAENEPENNE P & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAENEPENNE P & Zn, employees, financial statistics.