Bruggeman & Zonen

Contactgegevens Bruggeman & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruggeman & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruggeman & Zonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoetsel 26A; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 01 55 (+32-09 372 01 55) 09 372 01 55 (+32-09 372 01 55)

Fax (fax): +32 (15) 817-59-10 +32 (15) 817-59-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruggeman & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruggeman & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruggeman & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruggeman & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruggeman & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruggeman & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruggeman & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruggeman & Zonen
Products information Bruggeman & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE06411590576
Ondernemingsnummer: 5567565917
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Bruggeman & Zonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruggeman & Zonen
(Get full report from official database of BE for Bruggeman & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruggeman & Zonen
Addition kinds of activities for Bruggeman & Zonen

232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
262105. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
80210108. prosthodontist | Prosthodontist
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij Bruggeman & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruggeman & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruggeman & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruggeman & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Bruggeman & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Bruggeman & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruggeman & Zonen. Laat een reactie achter voor Bruggeman & Zonen. Bruggeman & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruggeman & Zonen. Leave a respond for Bruggeman & Zonen. Bruggeman & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruggeman & Zonen op de google maps. Adres en contacten Bruggeman & Zonen
Location of Bruggeman & Zonen on the google maps. Address and contacts of Bruggeman & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruggeman & Zonen Bruggeman & Zonen: Durant F | H & A Installatiebedrijf | STED. RECYCLAGE CENTRUM | VANDERHAEGHEN EDDY | SUPERETTE D.A.

Other related companies as Bruggeman & Zonen: Durant F | H & A Installatiebedrijf | STED. RECYCLAGE CENTRUM | VANDERHAEGHEN EDDY | SUPERETTE D.A.

Bruggeman & Zonen is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruggeman & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06411590576. Het bedrijf Bruggeman & Zonen bevindt zich op het adres: Hoetsel 26A; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in Bruggeman & Zonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruggeman & Zonen is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruggeman & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruggeman & Zonen, openstaande posities, locatie van Bruggeman & Zonen op de kaart.

Bruggeman & Zonen is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bruggeman & Zonen, company assigned to the tax number BE06411590576. The company Bruggeman & Zonen is located at the address: Hoetsel 26A; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stucco contractors. Products created in Bruggeman & Zonen were not found.
The main activity of Bruggeman & Zonen is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruggeman & Zonen is not available. You also can look at reviews of Bruggeman & Zonen, open positions, location of Bruggeman & Zonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruggeman & Zonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruggeman & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruggeman & Zonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruggeman & Zonen, employees, financial statistics.