H & A Installatiebedrijf

Contactgegevens H & A Installatiebedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H & A Installatiebedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

H & A Installatiebedrijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestraat 41; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert), België

Telefoon (phone): 016 47 25 27; 0475 82 24 18; 0479 26 38 67 (+32-016 47 25 27; 0475 82 24 18; 0479 26 38 67) 016 47 25 27; 0475 82 24 18; 0479 26 38 67 (+32-016 47 25 27; 0475 82 24 18; 0479 26 38 67)

Fax (fax): 016 47 25 27; 0475 82 24 18 (+32-016 47 25 27; 0475 82 24 18) 016 47 25 27; 0475 82 24 18 (+32-016 47 25 27; 0475 82 24 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H & A Installatiebedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H & A Installatiebedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H & A Installatiebedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H & A Installatiebedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H & A Installatiebedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H & A Installatiebedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H & A Installatiebedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H & A Installatiebedrijf
Products information H & A Installatiebedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE07057861328
Ondernemingsnummer: 7489349365
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Electric contractors - Housewiring; Chandeliers & lampshades - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H & A Installatiebedrijf
(Get full report from official database of BE for H & A Installatiebedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor H & A Installatiebedrijf
Addition kinds of activities for H & A Installatiebedrijf

3761. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
201301. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
23229902. Ondergoed, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Underwear, men's and boys': made from purchased materials
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods
93110102. Belastingbeoordelaars 'kantoor | Property tax assessors' office
94410200. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources

Werken bij H & A Installatiebedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H & A Installatiebedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H & A Installatiebedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H & A Installatiebedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

Zoek naar antwoorden van H & A Installatiebedrijf in sociale netwerken
Look for responds of H & A Installatiebedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor H & A Installatiebedrijf. Laat een reactie achter voor H & A Installatiebedrijf. H & A Installatiebedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H & A Installatiebedrijf. Leave a respond for H & A Installatiebedrijf. H & A Installatiebedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H & A Installatiebedrijf op de google maps. Adres en contacten H & A Installatiebedrijf
Location of H & A Installatiebedrijf on the google maps. Address and contacts of H & A Installatiebedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come H & A Installatiebedrijf H & A Installatiebedrijf: SLAGERIJ NEEZEN | Brenda | Vannoote M.J. BVBA | Desrumaux | Euromedica

Other related companies as H & A Installatiebedrijf: SLAGERIJ NEEZEN | Brenda | Vannoote M.J. BVBA | Desrumaux | Euromedica

H & A Installatiebedrijf is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H & A Installatiebedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07057861328. Het bedrijf H & A Installatiebedrijf bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 41; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Chandeliers & lampshades - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van H & A Installatiebedrijf is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H & A Installatiebedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H & A Installatiebedrijf, openstaande posities, locatie van H & A Installatiebedrijf op de kaart.

H & A Installatiebedrijf is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is H & A Installatiebedrijf, company assigned to the tax number BE07057861328. The company H & A Installatiebedrijf is located at the address: Leuvensestraat 41; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Electric contractors - Housewiring; Chandeliers & lampshades - Mfg. & Whol..
The main activity of H & A Installatiebedrijf is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of H & A Installatiebedrijf is not available. You also can look at reviews of H & A Installatiebedrijf, open positions, location of H & A Installatiebedrijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H & A Installatiebedrijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H & A Installatiebedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H & A Installatiebedrijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H & A Installatiebedrijf, employees, financial statistics.