Bezettingswerken VDS

Contactgegevens Bezettingswerken VDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bezettingswerken VDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bezettingswerken VDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schrieksebaan 133; 3120; Tremelo, België

Telefoon (phone): 016 52 03 10 (+32-016 52 03 10) 016 52 03 10 (+32-016 52 03 10)

Fax (fax): +32 (68) 352-50-83 +32 (68) 352-50-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bezettingswerken VDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bezettingswerken VDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bezettingswerken VDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bezettingswerken VDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bezettingswerken VDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bezettingswerken VDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bezettingswerken VDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bezettingswerken VDS
Products information Bezettingswerken VDS

BTW identificatienummer (tax): BE01780029296
Ondernemingsnummer: 2053314208
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Bezettingswerken VDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bezettingswerken VDS
(Get full report from official database of BE for Bezettingswerken VDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bezettingswerken VDS
Addition kinds of activities for Bezettingswerken VDS

3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
483299. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
519801. verven | Paints
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
50320305. Terra Cotta | Terra cotta
92290401. Openbare orde en veiligheid, federale overheid | Public order and safety, federal government

Werken bij Bezettingswerken VDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bezettingswerken VDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bezettingswerken VDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bezettingswerken VDS. Looking for open vacancies in other companies

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van Bezettingswerken VDS in sociale netwerken
Look for responds of Bezettingswerken VDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bezettingswerken VDS. Laat een reactie achter voor Bezettingswerken VDS. Bezettingswerken VDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bezettingswerken VDS. Leave a respond for Bezettingswerken VDS. Bezettingswerken VDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bezettingswerken VDS op de google maps. Adres en contacten Bezettingswerken VDS
Location of Bezettingswerken VDS on the google maps. Address and contacts of Bezettingswerken VDS

Andere gerelateerde bedrijven als come Bezettingswerken VDS Bezettingswerken VDS: SERV. D'H?BERG. LI?GEOIS | NORAUTO | CALDUS INDUSTRIE | P. HORBAN | Parfumerie Pascale

Other related companies as Bezettingswerken VDS: SERV. D'H?BERG. LI?GEOIS | NORAUTO | CALDUS INDUSTRIE | P. HORBAN | Parfumerie Pascale

Bezettingswerken VDS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bezettingswerken VDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01780029296. Het bedrijf Bezettingswerken VDS bevindt zich op het adres: Schrieksebaan 133; 3120; Tremelo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 505,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in Bezettingswerken VDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bezettingswerken VDS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bezettingswerken VDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bezettingswerken VDS, openstaande posities, locatie van Bezettingswerken VDS op de kaart.

Bezettingswerken VDS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bezettingswerken VDS, company assigned to the tax number BE01780029296. The company Bezettingswerken VDS is located at the address: Schrieksebaan 133; 3120; Tremelo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 505,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stucco contractors. Products created in Bezettingswerken VDS were not found.
The main activity of Bezettingswerken VDS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bezettingswerken VDS is not available. You also can look at reviews of Bezettingswerken VDS, open positions, location of Bezettingswerken VDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bezettingswerken VDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bezettingswerken VDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bezettingswerken VDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bezettingswerken VDS, employees, financial statistics.