BEZETTINGSWERKEN DITRO

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • BEZETTINGSWERKEN DITRO
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • BEZETTINGSWERKEN DITRO

Contactgegevens BEZETTINGSWERKEN DITRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEZETTINGSWERKEN DITRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEZETTINGSWERKEN DITRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Mechelbaan 34B; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 24 50 46 (+32-015 24 50 46) 015 24 50 46 (+32-015 24 50 46)

Fax (fax): 015 25 16 18 (+32-015 25 16 18) 015 25 16 18 (+32-015 25 16 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEZETTINGSWERKEN DITRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEZETTINGSWERKEN DITRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEZETTINGSWERKEN DITRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEZETTINGSWERKEN DITRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEZETTINGSWERKEN DITRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEZETTINGSWERKEN DITRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEZETTINGSWERKEN DITRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEZETTINGSWERKEN DITRO
Products information BEZETTINGSWERKEN DITRO

BTW identificatienummer (tax): BE01176879882
Ondernemingsnummer: 6666473388
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 518,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BEZETTINGSWERKEN DITRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEZETTINGSWERKEN DITRO
(Get full report from official database of BE for BEZETTINGSWERKEN DITRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEZETTINGSWERKEN DITRO
Addition kinds of activities for BEZETTINGSWERKEN DITRO

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
73490103. Ziekenhuis schoonmaak | Hospital housekeeping

Werken bij BEZETTINGSWERKEN DITRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEZETTINGSWERKEN DITRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEZETTINGSWERKEN DITRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEZETTINGSWERKEN DITRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van BEZETTINGSWERKEN DITRO in sociale netwerken
Look for responds of BEZETTINGSWERKEN DITRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEZETTINGSWERKEN DITRO. Laat een reactie achter voor BEZETTINGSWERKEN DITRO. BEZETTINGSWERKEN DITRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEZETTINGSWERKEN DITRO. Leave a respond for BEZETTINGSWERKEN DITRO. BEZETTINGSWERKEN DITRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEZETTINGSWERKEN DITRO op de google maps. Adres en contacten BEZETTINGSWERKEN DITRO
Location of BEZETTINGSWERKEN DITRO on the google maps. Address and contacts of BEZETTINGSWERKEN DITRO

Andere gerelateerde bedrijven als come BEZETTINGSWERKEN DITRO BEZETTINGSWERKEN DITRO: Harteel J | YDE | FORD/BUGGENHOUT JOHN | Sabva | Francis Dierick

Other related companies as BEZETTINGSWERKEN DITRO: Harteel J | YDE | FORD/BUGGENHOUT JOHN | Sabva | Francis Dierick

BEZETTINGSWERKEN DITRO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEZETTINGSWERKEN DITRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01176879882. Het bedrijf BEZETTINGSWERKEN DITRO bevindt zich op het adres: Oude Mechelbaan 34B; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 518,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in BEZETTINGSWERKEN DITRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEZETTINGSWERKEN DITRO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEZETTINGSWERKEN DITRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEZETTINGSWERKEN DITRO, openstaande posities, locatie van BEZETTINGSWERKEN DITRO op de kaart.

BEZETTINGSWERKEN DITRO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEZETTINGSWERKEN DITRO, company assigned to the tax number BE01176879882. The company BEZETTINGSWERKEN DITRO is located at the address: Oude Mechelbaan 34B; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 518,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stucco contractors. Products created in BEZETTINGSWERKEN DITRO were not found.
The main activity of BEZETTINGSWERKEN DITRO is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEZETTINGSWERKEN DITRO is not available. You also can look at reviews of BEZETTINGSWERKEN DITRO, open positions, location of BEZETTINGSWERKEN DITRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEZETTINGSWERKEN DITRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEZETTINGSWERKEN DITRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEZETTINGSWERKEN DITRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEZETTINGSWERKEN DITRO, employees, financial statistics.